resim yok
26 Nisan 2011 - 00:00

Sanatcılar arasındaki vergi rekortmenleri listesinde biri yedi diğeri on yedi!

 

 

Bakalım bu sonuç Tuba Büyüküstün ve Beren Saat fanlarını nasıl harekete geçirecek. Yıllarca Mahsun Kırmızıgül, İbrahim Tatlıses, Tarık Akan, Kadir İnanır, Türkan Şoray, Hülya Koçyiğit arasında büyük rekabet yaşandı. Bir araya gelmezler dendi, birbirlerini sevmiyor dendi durdu. Bu rekabet kimi zaman sanatçılarında işine geldi. Böyle rekabet var mıydı yok muydu gerçekten merak ederim.
 
Şimdi Tuba Büyüküstün ile Beren Saat birbirini sevmiyor mu yanı? Gerçekten ikili bir araya gelmez mi? Fanlarına kulak verirseniz bu mümkün değil. Berenciler Tubacılar fena halde birbirine rakip. Tubacılar Beren’in iyi haberlerine karşı Berenciler Tuba’nın iyi haberlerine karşı. Arada centilmenlik var desek yalan olur. Sitede Beren haberi yapsak Tubacılar’ın mail yağmuruna tutuluyoruz, Tuba haberi yapsak Berenciler’in hışmına uğruyoruz. İşimiz gerçekten zor, fanlar öyle böyle değil, her şeyi eleştiriyor. Şimdi sitede Beren Tuba’yı solladı haberi var, işimiz iş! Tubacılar akşama kadar mail yağmuruna tutar bizi…
 
Arkadaşlar kusura bakmayın, fakat bu başlığı atmak zorundayız! Biz de gazetecilik yapıyoruz, haberi ilgi çekici hale getirmek zorundayız, kızmayın bize. Yapacak bir şey yok! Şimdi vergi sıralamasında Tuba geride Beren önde, mecbur kıyaslanacak. N’apalım şimdi Beren’i Seda Sayan’la mı kıyaslayalım? Seneye de Tuba şampiyon olur, bizde Tuba Beren’i solladı yazarız. Vergi vermek kutsal sayılır, kim bu ülkede vergisini veriyorsa, biz baş tacı yapmak zorundayız. Beren bu anlamda alkışı fazlasıyla hak ediyor.
 
Kim iyi oyuncu kim kötü oyuncu tartışması yapmıyoruz. Görünen köy kılavuz istemez, bu sefer Beren Tuba’yı bu yarışta geçmiş durumda. Buradan Tubacılar’a sesleniyorum; üzülmek yok, yılmak yok, çalışmaya devam! Siz Tuba’yı destekleyin ki, seneye o şampiyon olsun.
 
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin