resim yok
16 Eylül 2011 - 00:00

 

“Fatmagül’ün Suçu Ne?” dizisinin iki başarılı oyuncusu Beren Saat ve Esra Dermancıoğlu, önceki akşam Asmalımescit’teydi.
 
Sıla’nın “Kafa Nereye Biz Oraya” şarkısına kulak verip gönüllerince eğlenen iki arkadaş, geç saatlere kadar Ece Bar’da kaldı, oradan Ofpera’ya geçti. Çıkışta alkolün de etkisiyle rahat tavırlar sergileyen, kameraları hiç umursamayan ikili, zaman zaman kahkaha krizlerine girdi. Renkli geceden geriye işte bu kareler kaldı. 
 
Sarmaş dolaş    
 
Beren Saat ve Esra Dermancıoğlu, Geceyi 03.30 sıralarında noktaladı. Mekandan çıkışta hafif yalpaladıkları gözden kaçmayan ikili, sarılarak birbirlerine destek oldu ve taksiye kadar bu şekilde yürüdü.
 
Düğmeler açıldı
 
Gömleğinin düğmelerinin açıldığını dakikalarca fark etmeyen Beren Saat, fark ettikten sonra da düğmeleri iliklemek yerine dekoltesini eliyle kamufle etmeye çalıştı. Esra Dermancıoğlu’da tişörtünün kaymasını umursamaz görünüyordu.
 
Krize girdiler
 
Beren Saat ve Esra Dermancıoğlu, Pera Palas Otel’in önünde karşılarına çıkan muhabirlerin sorularını yanıtlarken gülme krizine girdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin