resim yok
13 Ocak 2013 - 00:00

 

Kenan Doğulu-Beren Saat çiftinin ilişkileri evliliğe gidiyor, malum. Çiftin düğününün yaz başında olacağı iddia ediliyor. Tam da bu aşamada astrolog/oyuncu Hande Kazanova, Beren Saat’i bir dertten kurtardı. Oyuncunun gelinliği hazır!
New York kökenli Justin Alexander markasının Evlilik Dünyası Fuarı’ndaki standında burca göre gelinlik seçimi konusunda ipuçları veren Hande Kazanova, muhabirlerden gelen “Sizce Beren Saat nasıl bir gelinlik giymeli?” sorusunu yanıtladı. 
Kazanova, balık burcu olan Saat’in olası gelinliği ve düğün organizasyonunu yorumladı. 
”Romantik balıklar, masallara yakışır bir düğün peşindedir. Mercan, fildişi, krem renkleri favorileridir” diyerek söze başlayan Kazanova, devamını şöyle getirdi: “Romantik bir görünüm yakalamak için gelinliğin kumaşı, su gibi akan, şekle giren bir dokuda olmalı. Şifonlar, satenler, ipek organzalar, straplez düz kesimler, kabarık etekler, üst kısmı vurgulayan şerit ve kurdeleler gelinliklerine özellik katar.”
 Balıkların vücutlarını  saran elbiselerden ziyade, masal diyarını andıran, üstü düz,  altı pasta gibi duran gelinlikler ve tüllerden hoşlandığını belirten Kazanova, lafını “Dans etmeyi  seven bu kadın, gelinliği içinde  bir kuğu gibi oradan oraya salınabilir” diyerek tamamladı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin