Bergüzar Korel Cihangir'de bina alıp kiraya verecek

Kafe açarak ticarete atılan Bergüzar Korel, şimdi de Cihangir'de eski bina arayışına başladı.

resim yok
01 Ekim 2015 - 10:40
Magazin

Güzel oyuncu Bergüzar Korel eski binaları restore edip, 'Airbnb' yöntemiyle günlük olarak kiraya vermeye hazırlanıyor.

 

CİHANGİR'DE BAKIYOR

Bergüzar Korel 'Karadayı' dizisindeki rol arkadaşı Kenan İmirzalıoğlu'nu kendine örnek aldı. Güzel oyuncu Cihangir'de açtığı kafeden sonra kazançlarını yeni bir yatırım yoluyla katlamaya karar verdi. Korel, İmirzalıoğlu gibi Cihangir'e yatırım yapmaya hazırlanıyor. Oyuncu, mimar bir arkadaşından kendisine Cihangir'de ev ve bina bulmasını istedi.

 

YENİ NESİL KONAKLAMA

Korel, satın alacağı binaları restore edip, iç dekorasyonunu da yaptırıp kiralamayı planlıyor. Korel, yeni nesil bir konaklama metodu olan ve kısa süreli ev kiralamak için doğmuş bir seyahat programlama sitesi olan 'Airbnb' ile ev ve oda kiralayarak turizm işine girecek. Bu sistem, otelde konaklamak istemeyen turistlerin yeni gözde konaklama yöntemi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin