Bergüzar Korel şarkıcı oluyor

Bergüzar Korel, 2010'da 'Bitmeyen Şarkı' dizisinde bir şarkıcıyı canlandırmış, neredeyse her bölümde bir parça seslendirmişti.

resim yok
02 Kasım 2015 - 12:51
Magazin

Geçen yıl final yapan 'Karadayı'da söylediği 'Sensiz Saadet Neymiş' ile yapımcılardan albüm teklifi almaya başladı. Dizinin bitmesiyle ekrana 1 yıl ara vereceğini söyleyen Bergüzar Korel, şarkıcılığı deneyecek. Hatta Sezen Aksu'dan parça bile aldı. Albüm için stüdyoya girip 2 şarkı seslendiren Korel, ilk okumalarda istediği sonucu alamadı.

 

Müzisyen arkadaşlarına iyi bir şan hocası ve ses terapisti aradığını söyledi. Hocalarla birlikte stüdyoya kapanan Korel'in albümü bitmek üzere. Repertuarına da eşi Halit Ergenç ile birlikte karar verdi.

 

Konservatuar şan bölümü mezunu olan Halit Ergenç geçen yıl sahneye çıkmış, unutulmaz film ve müzikallerden eserler seslendirmişti. Aldığı albüm tekliflerini de kabul etmemişti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin