resim yok
01 Mayıs 2013 - 00:00

atv'nin sevilen ve çok izlenen dizisi Karadayı'nın güzel oyuncusu Bergüzar Korel meslektaşına destek verdi.

 

Bebek'te görüntülendi


Bebek’te hocası ve arkadaşı Burcu Hanım’la spor yaparken görüntülenen Bergüzar Korel, üzerinde siyah eşofmanı ve başındaki renkli bandanayla son derece güzel ve fit görünüyordu.

Korel, “Burcu benim hem arkadaşım hem de spor hocam, birlikte form tutuyoruz.” dedi.

 

''Onlar adına çok sevindim''

4. Antalya TV Ödülleri töreniyle ilgili olarak, “Hafta sonu Kenan (İmirzalıoğlu) ile Antalya’daydık, ödül töreni çok güzel geçti.

 

Kenan yılın en iyi drama erkek oyuncusu ödülünü aldı. Meryem Uzerli de yılın en iyi kadın oyuncusu ödülünü aldı. Onlar adına çok sevindim” dedi.

BAZILARININ SÖYLEYEMEDİĞİNİ SÖYLEDİ

Meryem Uzerli’nin çok sempatik olduğunu söyleyen Bergüzar Korel, “Bazılarının söyleyemediği şeyleri söyledi… Cesaretinden dolayı onu kutluyorum. Bir ödül töreni de işte böyle geçti.” diyerek arabasına binip uzaklaştı.
[reklam]
MERYEM UZERLİ NE DEMİŞTİ?

“Türkiye’de diziler çok uzun bu da manyaklık!. 100 dakika, 110 dakika, 120 dakika bir dizi. Hayatta öyle bir iş yok! Lütfen bütün kanallara söylüyorum, dizi sürelerini 60, 50, 45 dakikaya indirin. Hepimiz mutlu olalım, çünkü ben hiç mutlu değilim!”

Uzerli’nin ödülüyle ilgili olarak söylediği “Ben 3 yıldır bu ödülü bekliyordum. Artık bu ödülü bana layık gördünüz” sözleri ise salonda kahkahalara neden olmuştu.

 

Uzerli'nin olay yaratan sözlerini hatırlayalım:

 

 

KARADAYI'DA Mahir vuruluyor! O anları izlemek için tıkla!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin