resim yok
19 Mart 2013 - 00:00

Hem göbek attı hem gangnam dansı yaptı...

 

Ünlü oyuncu Mehtap Bayri'nin önceki akşam Bebek'teki '40' isimli mekanda düzenlediği yaş günü partisine Bergüzar Korel damga vurdu.

Arkadaşının 36. yaş günü için eşi Halit Ergenç'le soluğu mekanda alan Korel, her zamanki gibi eğlenceli dakikalar yaşadı. Bayri'nin doğum gününe; Halit Ergenç - Bergüzar Korel dışında Cem Kılıç, Hakan Aysev, Kubat, Alper Kul ve Yeşim Ceren Bozoğlu gibi isimler de katıldı.

HEP NEŞELİ

atv'nin sevilen dizisi 'Karadayı'daki Feride karakteriyle bir kez daha gönülleri fetheden güzel oyuncu, bir an olsun yerinde duramadı.

 

Katıldığı her partiye neşesiyle renk katan Bergüzar Korel, çalan müzikler eşliğinde kimi zaman göbek attı kimi zaman da gangnam dansı yaptı.

Bu arada birçok ünlü ismin akın ettiği parti; mekanın üst katındaki komşuları rahatsız etti. Cama çıkıp konuklara tepki gösteren iki yaşlı kadın, mekanda doğumgünü olduğunu öğrenince herkese iyi eğlenceler dileyip içeri gird

 



FELEKTEN BİR GECE ÇALDI

Katıldığı her partiye eğlenceli kişiliğiyle damgasını vuran Bergüzar Korel, önceki akşam da kularını bozmadı ve yine partinin yıldızı oldu.

 

Kendisiyle yapılan röportajda Karadayı'dan da bahseden Korel "İzleyenlerden olumlu tepkiler alıyorum. Herkes beğenerek izlediğini dile getiriyor. Mehtap, çok sevdiğimiz bir arkadaşımız ve onu bu özel gününde yalnız bırakmak istemedik" ifadelerini kullandı.

36 yaşına basan ünlü oyuncu Mehtap Bayri ise "Bayanların yaşı sorulmaz. Kendimi 14 yaşındaki genç kızlar gibi hissediyorum. Dostlarıma çok teşekkür ederim beni bu mutlu günümde yalnız bırakmadılar" şeklinde konuştu.

 

 

Güzel oyuncunun en güzel fotoğrafları için tıklayın

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin