resim yok
07 Aralık 2011 - 00:00

 

Geçen yıl Hürrem Sultan’ı canlandıran Meryem Uzerli ile eşi Halit Ergenç’in samimi sahnelerini kıskandığı gündeme gelen Bergüzar Korel’in şimdi de Isabella karakterini canlandıran Melike İpek Yalova’yı markaja aldığı öne sürüldü
 
Geçen sezon dizide konuk oyuncu da olan bergüzar Korel’in, aralarda kek ve kurabiyelerle “Muhteşem Yüzyıl”ın TEM Stüdyoları’ndaki daimi setine ziyarete gittiği biliniyordu. Korel’in geçen günlerde ise ormanda yapılan Kanuni-Isabella çekimlerine oğlu Ali’yi alıp gitmesi ekibi şaşırttı. Daha önce Meryem Uzerli’yle arkadaş olmaya çalıştığı konuşulan Korel’in bu kez Yalova’yı tanımaya çalışması kafalarda soru işareti yarattı. Korel’in geçen aylarda yurtdışındaki bir röportajında “Halit’in öpüşme sahneleri içimi acıtıyor” şeklindeki açıklaması gündeme gelmiş, ancak Korel sözlerinin çarpıtıldığını belirterek eşini kıskandığı iddiasına ateş püskürmüştü.
 
Şu günlerde gösterimde olan “Entelköy Efeköy’e Karşı” filminde konuk oyuncu olan eski bakanlardan Yüksel Yalova’nın kızı Melike Yüksel Yalova, “Muhteşem Yüzyıl”da da Hürrem Sultan’ın kâbusu oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin