Better Things 2. sezon onayını aldı

Atlanta'nın ardından FX'in bir diğer yenisi Better Things için de 2. sezon onayı geldi.

FX dizileri için güzel bir gün!

BETTER THINGS İLE YOLA DEVAM

Yayıncı kanaldan Nick Grad ve Eric Schrier imzasıyla yapılan resmi açıklamaya göre Atlanta'nın ardından kanalın bir diğer yenisi Better Things için de 2. sezon onayı geldi.

YENİ SEZON DETAYLARI

Dizinin yeni sezonu için 10 bölümlük sipariş verildiği öğrenildi. Dizinin ilk sezonu da 10 bölümden oluşuyor.

Aynı zamanda dizinin yaratıcısı olan Pamela Adlon'ın (Louie) üç çocuğunu yetiştirme mücadelesi veren boşanmış bir aktrisi canlandırdığı Better Things'in hikayesi Adlon'ın karakteri Sam Fox'un yaşadıkları üzerine odaklanıyor.

DİZİ REYTİNGLERİ

Şu ana kadar bölümleriyle ortalama 1.4 milyon ortalama kişi tarafından takip edilen dizi aynı zamanda FX dizi tarihinde en çok kadın odaklı dizi olmasıyla da dikkatleri çekiyor.

16-09/21/better-things.jpg

Better Things'in eleştirmenlerden de olumlu yönde kuvvetli değerlendirmeler aldığı görülüyor.

Pamela Adlon dışında Mikey Madison, Hannah Alligood ve Olivia Edward gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran dizinin yapımcı kadrosunda ise Adlon ile birlikte Louis C.K., Blair Breard ve Dave Becky yer alıyor.

C.K.'nın yapım şirketi Pig Newton, FX Productions ve 3 Arts Entertainment ortak yapımcılığında hazırlanan dizi, Perşembe akşamları FX ekranlarında izleyicilerle buluşuyor.

SEZON SÜRÜYOR

Better Things, 22 Eylül Perşembe günü Louis C.K.'nın senaryosunu yazdığı sezonun üçüncü bölümü 'Brown' ile kaldığı yerden devam edecek.

'Better Things' tanıtım videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin