Betty White Young & Hungry'e konuk oluyor

94 yaşındaki Betty White, Freeform'un hit komedisi Young & Hungry'nin beşinci sezon oyuncu kadrosuna katıldı.

Volkan Küçükel
05 Aralık 2016 - 14:58
Magazin

Altın Kızlar dizisiyle hayatımıza giren yılların eskitemediği aktris Betty White yeni bir diziye daha konuk oluyor.

94 yaşındaki oyuncu Freeform'un hit komedisi Young & Hungry'nin beşinci sezon oyuncu kadrosuna katıldı.

SIRADAKİ DİZİSİ: YOUNG & HUNGRY

Peki oyuncuyu dizide nasıl bir rolle izleyeceğiz?

KARAKTER DETAYLARI

Aktris dizide Gabi'nin (Emily Osment) komşusu Ms. Wilson olarak karşımıza çıkacak. Josh (Jonathan Sadowski) ile bir yanlış anlaşılma nedeniyle karşı karşıya gelmesinin ardından Gabi (Emily Osment) ile tanışacak karakter tavsiye vermeyi seven bir kişiliğe sahip.

White'ın yakın dönemde karşımıza çıkacağı tek dizi Young & Hungry değil. Aktris, Fox'un Bones dizisinin 11 .sezonunda "The Carpals in the Coy-Wolves" bölümünde canlandırdığı Dr. Beth Mayer karakteriyle tekrar hikayede yer alacak.

16-12/05/youngandhungry_y4_featuredimage_143495_0675-850x482.jpg

Yedi kez Emmy ödülü kazanan White son olarak altıncı ve final sezonuyla ekranlara veda eden Hot in Cleveland'da karşımıza çıkmış ve bu dizideki Elka rolüyle Emmy adaylığı kazanmıştı. Aktrisin son dönemde konuk oyuncu olarak girdiği diziler arasında Crowded, The Client List ve Community de yer alıyor.

Emily Osment'ın canlandırdığı genç bir yemek bloggerı Gabi Diamond'ın zengin bir teknoloji girişimcisinin kişisel şefi olarak çalışmaya başlamasıyla gelişen komik olayları yansıtan Young & Hungry'nin oyuncu kadrosunda ayrıca Jonathan Sadowski, Rex Lee, Aimee Carrero, Jayson Blair ve Kym Whitley gibi isimler rol alıyor.

5. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Dizinin yeni sezon çekimleri sürüyor. 2017 senesi içinde yeni bölümlere kavuşacağız.

'Hot in Cleveland - Betty White / Çekim Hatası:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin