Beyond 2. sezon ne zaman başlıyor? Yeni sezondan ilk fragman yayında!

Freeform'un 2. sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanan dizisi Beyond'dan yeni sezon için fragman geldi. Dizinin 2. sezon başlangıç tarihi de duyuruldu.

Volkan Küçükel
08 Ekim 2017 - 10:42
Gündem

Adam Nussdorf'un yaratıcısı olduğu Freeform'un bilim-kurgu türündeki dizisi "Beyond"un 2. sezon başlangıç tarihi belli oldu.

BEYOND 2. SEZON BAŞLANGIÇ TARİHİ

Dizi, 18 Ocak 2018 tarihinde yeni sezon bölümleriyle ekranlara geri dönecek. Bu tarihte sezonun ilk iki bölümü art arda yayınlanacak.

İlk sezon sene başında 01 Ocak-27 Şubat 2017 tarihleri arasında izleyicilerle buluşmuştu.

17-10/08/beyond-nycc-poster.jpeg

Kanal ayrıca 28 Aralık Perşembe akşamı ikinci sezon için 30 dakika süreli bir ön izleme yayını gerçekleştirecek. Bu yayında izleyicilere kamera arkasındaki sahne sırları ve yeni sezonda nelerin geleceğine dair ipuçları sunulacak.

Dizinin yürütücü yapımcıları Adam Nussdorf, David Eick ve Tim Kring yaptıkları açıklamada bu sezon Holden'ın (Burkely Duffield), güçleri ve geçen sezon yaptığı eylemlerin sonuçlarını kucaklamak isteyip istemediği konusunda mücadele vereceğini dile getirmişti.

Josh Brolin'in kızı olan Eden Brolin ise gizemli Charlie Singer rolüyle bu sezon ekranlarda daha fazla görünecek.

17-10/08/beyond-dizisi-freeform.jpg

Beyond'un oyuncu kadrosunda Burkely Duffield (Holden Matthews), Romy Rosemont (Diane Matthews), Michael McGrady (Tom Matthews), Jonathan Whitesell (Luke Matthews), Duffield Dilan Gwyn (Willa), Jeff Pierre (Jeff McArdle) ve Eden Brolin (Charlie Singer) gibi isimler rol alıyor.

Imperative Entertainment ve Automatik ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Kring, Eick, Steven A. Adelson, Dan Friedkin, Justin Levy ve Brian Kavanaugh-Jones yer alıyor.

Son olarak Freeform'un 2. sezon için paylaştığı 1:30 dakika süreli fragmana göz atalım:

"Beyond" 2. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin