Big Little Lies 2. sezon olacak mı?

HBO'nun mini dizisi Big Little Lies'ta sona geldik! Dizi, yedinci bölümüyle izleyicilerle buluşarak finalini gerçekleştirdi.

Volkan Küçükel
04 Nisan 2017 - 08:21
Gündem

Liane Moriarty'nin aynı adlı romanından HBO ekranları için uyarlanan mini dizi "Big Little Lies"ta sona geldik! Dizi, "You Get What You Need" isimli yedinci bölümüyle izleyicilerle buluşarak finalini gerçekleştirdi.

BIG LITTLE LIES'TAN GÜÇLÜ KAPANIŞ

İzlenme oranlarında yükselişe geçerek güçlü bir şekilde final yapan dizi, final bölümüyle kendi zaman dilimindeki televizyon yayınıyla 1.9 milyon izleyici tarafından takip edilirken böylelikle bir önceki bölümüne göre yüzde 34'lük bir yükseliş göstermiş oldu.

BIG LITTLE LIES REYTİNGLERİ

Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley ve Alexander Skarsgard'lı dramanın final bölümü gece boyunca ise 2.5 milyon izleyiciye ulaştı.

Final bölümünün, dizinin Şubat ayında ekranlara gelen ilk bölümü "Somebody's Dead"e göre izleyici sayısında yüzde 64'lük bir artış göstermesi dikkat çekici.

17-04/04/big-little-lies-karakterleri.jpeg

Sonuç olarak; HBO ekranlarındaki güçlü duruşu, sosyal medyadaki popülerliği ve diğer platformlardaki izlenilirliğiyle Big Little Lies'ın bölümleri ortalama 7.1 milyon izleyiciye kadar ulaşmış durumda ve bu rakam her geçen gün biraz daha yükseliyor.

BIG LITTLE LIES'IN 2. SEZONU OLACAK MI?

Ve bu durum tahmin edileceği üzere şu soruyu akıllara getiriyor: Big Little Lies'ın ikinci sezonu olacak mı?

Dizi; HBO'nun diğer dizileri True Detective ve The Night Of gibi mini dizi olarak lanse edildi ve yayın hayatına başladı. True Detective bildiğimiz gibi sonrasında ikinci sezon onayını alarak antoloji formatında bir diziye dönüştü. Hatta dizinin üçüncü sezon hazırlıkları sürmekte. The Night Of'un ikinci sezonuyla ilgili haberler de sürekli olarak gündeme geliyor; konuyla ilgili tartışmalar, görüşmeler devam ediyor.

17-04/04/big-little-lies-dizisi.jpg

Big Little Lies'ın olası bir ikinci sezonu için şimdilik gündemde bir plan yok. Yönetmen Jean-Marc Vallée yaptığı açıklamada ikinci sezon gibi bir ihtimalin bulunmadığını belirtti. Ancak, yayıncı kanal HBO'nun, dizinin yaratıcı ekibinin devam etmesi halinde kapıyı kendilerine açık bıraktığı da konuşuluyor.

David E. Kelley tarafından kaleme alınan ve Jean-Marc Vallée'nin yönetmenliğini yaptığı dizi; çocukları okula başlayan ve görünüşte mükemmel hayatları olan Madeline Martha Mackenzie, Celeste Wright ve Jane Chapman ismindeki üç arkadaş annenin bir cinayet sonrasında alt üst olan hayatlarının hikayesini ekranlara getiriyor.

"Big Little Lies" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin