Bill Cosby ekranlara geri dönüş hazırlığında!

20 Eylül 1984 tarihinde ekran macerasına başlayan ve 30 Nisan 1992'ye kadar Amerikan ulusal kanallarından NBC'de gösterilen The Cosby Show'u ve dizinin yıldızı Bill Cosby'i bilmeyeniniz yoktur.

resim yok
23 Ocak 2014 - 16:10
Magazin

20 Eylül 1984 tarihinde ekran macerasına başlayan ve 30 Nisan 1992'ye kadar Amerikan ulusal kanallarından NBC'de gösterilen The Cosby Show'u ve dizinin yıldızı Bill Cosby'i tanımayanınız yoktur.

Altın Küre ve Emmy ödüllü ABD'li komedyen ve yapımcı Bill Cosby uzun bir aranın ardından yeniden NBC ekranlarına dönme hazırlığında!

İşte gündemdeki o projenin detayları:

 

GERİ DÖNÜYOR!

Bill Cosby, NBC ekranlarına bir aile komedisi ise dönüş hazırlığında..

 

Tecrübeli aktör dizi için senaryo geliştirme çalışmalarına başladı.

 

HİKAYESİ

Efsanevi yapımcı Tom Werner'in (The Cosby Show, A Different World, Roseanne, Grace Under Fire) ortak yapımcılığında hazırlanacak aile komedisinin hikayesi nasıl olacak?

 

AİLE KOMEDİSİ

Henüz ismi netleşmeyen dizi projesinde evlilik ve aile olaylarının komedi dolu bir şekilde ekranlara yansıtıldığını göreceğiz.

 

AİLE REİSİ

Deadline'ın haberine göre, 76 yaşındaki Bill Cosby bu henüz ismi belirlenmeyen komedi projesinde çok kuşaklı bir ailenin reisi olarak izleyenlerin karşısına çıkacak.[reklam]

Kısacası bu yeni projede de aktörün önceki işlerine benzer bir karakteri canlandıracağını söylemek mümkün.

 

NE ZAMAN?

Dizinin ne zaman ekranlara geleceği ya da bu konuda ne gibi planlamalar yapıldığı konusunda henüz bir netlik yok.

 

GEÇEN SENE...

Aktör, geçtiğimiz senenin sonlarına doğru yaptığı açıklamada ekranlar aharika bir dizi hazırlamak istediğini dile getirmiş ve bunun için çalışmalarda bulunduğunu belirtmişti.

Önümüzdeki süreçte projeyle ilgili bilgilerin daha detaylı bir şekilde gelmesini bekliyor olacağız.

 

 

24: LIVE ANOTHER DAY'İN KADROSU GENİŞLİYOR! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin