Billions 3. sezon onayını aldı

Paul Giamatti, Damian Lewis, Maggie Siff ve Malin Akerman gbi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran Showtime dizisi Billions üçüncü sezon onayını aldı.

Showtime'ın kaliteli dizilerinden Billions takipçilerini sevindirecek bir gelişme!

BILLIONS İLE SENEYE DE DEVAM!

Dizi, kanaldan yapılan basın açıklamasıyla resmi 3. sezon onayını aldı.

Paul Giamatti, Damian Lewis, Maggie Siff ve Malin Akerman gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran dizi, ikinci sezonuna geçtiğimiz ay başlamıştı.

17-03/09/billions-twitter.png

BILLIONS REYTİNGLERİ

Pazar günü sezonun üçüncü bölümünü geride bırakan dizi bu bölümüyle kendi yayın saatinde 850 bin izleyiciyi ekran başına çekti. Sezonun ilk iki bölümüne kıyasla yükseliş gösteren bu oranların ardından Showtime yeni sezon onayını duyurmak için daha fazla beklemedi.

Showtime Başkanı David Nevins yeni sezon onayı hakkında şu açıklamalarda bulundu:

"Billions, eşsiz hikaye anlatımıyla sadece izleyici sayısında değil eleştirel söylentiler ve kültürel alaka konusunda da yükselişini sürdürüyor. İkinci sezonun muhteşem bir başlangıç yapmış olması izleyicilerin üçüncü sezonda neler olabileceğine dair iştahını şimdiden kabarttı."

17-03/09/billions-dizisi.jpg

KANALIN DİĞER DİZİLERİNDE DURUM NE?

Kanalın diğer dizilerinden Homeland'in iki sezonluk onayı cepte bulunurken, bu kararla birlikte Billions; Shameless, Ray Donovan ve The Affair gibi dramalarla birlikte yeni sezon için geri dönecek yapımlar arasına katılmış oldu.

Brian Koppelman, David Levien ve New York Times'ın finans yazarı Andrew Ross Sorkin üçlüsünün kaleminden çıkan Billions'un showrunner'lığını ise Brian Koppelman ve David Levien ikilisi üstleniyor.

Dizi, sezonun dördüncü bölümü "The Oath" ile 12 Mart Pazar akşamı kaldığı yerden devam edecek.

Billions'u takip ediyor musunuz? Yeni sezon onayı hakkındaKİ değerlendirmelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin!

"Billions" 2. sezon 4. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin