resim yok
08 Ağustos 2009 - 00:00

TV dizisi 'Binbir Gece'nin oyuncuları Bergüzar Korel ile Halit Ergenç dün gece Kuruçeşme Les Ottomans Otel'de düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi. Basın mensuplarının içeri alınmadığı törene, genç çiftin aile yakınları, dostları, oyuncu arkadaşları başta olmak üzere 350'ye yakın davetli katıldı. Korel'in şahitliğini aile dostları Ali Erten, Ergenç'in şahitliğini ise yeğeni Aziz Akgün yaptı. Pachalbel'in 'Canon in D Major' müziği ile nikahın yapıldığı salona giren çift uzun süre alkışlanıp 'Vov' tezahüratları ile karşılandı. Genç çift ilk dansını ise 'Sensiz Saadet Neymiş' şarkısı ile yaptı. Nikah memurunun 'Evlenmeyi kabul ediyor musunuz?' sorusuna güzel oyuncu Korel'in 'Evet' cevabı otelin dışından da duyulurken, Ergenç'inki sönük kaldı. İmzaların ardından yaklaşık 500 beyaz ve pembe balon gökyüzüne bırakıldı. Nikah sonrası basın mensuplarının karşısına çıkan çift, 'Biraz klasik olacak ama ikimiz de çok mutluyuz' dedi. Halit Ergenç, Bergüzar Korel'in hamile olduğu yönünde çıkan haberlere 'Evet doğru. Bizim için de güzel ve hoş bir sürpriz oldu' dedi. Korel'in gelinliğindeki yan yana asılı 2 nazar boncuğu ile 5 metrelik duvağı gözlerden kaçmadı. Yeni evliler, işleri yoğun olduğu için 2 gün İstanbul'da kalacaklarını ve balayına çıkmayacaklarını söyledi. Gecenin ilerleyen saatlerine doğru Suzan Kardeş ve orkestrası Balkan müzikleri ile davetlilere keyifli saatler yaşattı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin