resim yok
12 Ağustos 2011 - 00:00

 

Binnur Kaya ile Hümeyra yeni sezonda aynı dizide buluşuyor! Rahşan Gülşan yazdı...
 
Binnur Kaya'nın bu sezon televizyonda ne yapacağını heyecan ve merakla bekliyorum. Dün itibarıyla Binnur'un bu sezon ne yapacağı ortaya çıktı. Hemen de sizlerle paylaşıyorum. Aslında ben Binnur Kaya'nın bu sezon Gülse Birsel'in yeni dizisi için anlaşma imzaladığını düşünüyordum. Ama ne ilginçtir ki tıpkı Engin Günaydın gibi Binnur Kaya da yapımcı olarak Timur Savcı'yı seçmiş. Üstelik partneri de Hümeyra olacakmış. Dizinin henüz ismi konulmamış. Ama eylül sonu ekim başı gibi Kanal D'de yayınlanmaya başlanması düşünülüyormuş. Dizide Hümeyra ve Binnur Kaya kısmet peşinde koşan bir anne-kızı canlandıracakmış. Böylece Kanal D'de bu sezon Gülse Birsel ve Binnur Kaya rekabetine tanık olacağız görünüşe göre ve bir izleyici olarak şimdiden ellerimi ovuşturmaya başladım bile. Çünkü komedi dizilerinin rekabetinden hep bizler kazançlı çıkıyoruz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin