Bir Agatha Christie klasiği daha dizi oluyor

The Witness For The Prosecution çok yakında...

Volkan Küçükel
20 Haziran 2016 - 16:26
Yeni Bölüm

Polisiye edebiyat denilince akla ilk gelen isimlerden birisi kuşkusuz ki Agatha Christie...

Agatha Christie'nin klasikleşen hikayelerinden 'The Witness For The Prosecution' BBC'ye geliyor!

The Casual Vacancy​ yazarı ​Sarah Phelps​'in televizyon ekranlarına uyarlayacağı gerilim türündeki dizi için BBC tarafından toplam iki saat süreli iki bölümlük sipariş verildi.

'AND THEN THERE WERE NONE'DAN SONRA...

Geçtiğimiz sene BBC ekranlarına gelen bir başka Agatha Christie uyarlaması 'And Then There Were None' için gelen olumlu eleştiriler ve dizinin ekran başarısı kanalı bu projeye itti diyebiliriz.

16-06/20/624.jpg

Sene sonlarına doğru çekimlerine başlanması planlanan dizinin yönetmen koltuğunda ise Julian Jarrold (The Crown, The Girl, Appropriate Adult) ismini göreceğiz.

HİKAYESİ

Dizinin hikayesine kısaca bakacak olursak; 1920'li senelerin Londra'sında geçecek hikayede son derece zengin ve çekici Emily French isimli bir kadın acımasız bir cinayete kurban gider. Cinayetteki tüm kanıtlar ise Leonard Vole'u işaret etmektedir.

Mammoth Screen (Poldark, And Then There Were None, Remember Me, Parade's End) ve Agatha Christie Productions (And Then There Were None, Partners In Crime) ortak yapımcılığında hazırlanacak The Witness For The Prosecution'ın BBC ekranlarına ne zaman geleceği konusunda henüz bir bilgi verilmiş değil.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin