resim yok
24 Nisan 2013 - 00:00

Güney Kore dizisi “Özür Dilerim, Seni Seviyorum”un (Mianhada, Saranghanda) Türkiye uyarlaması "Bir Aşk Hikayesi"nde aşkın ilk kıvılcımları belirmeye başladı!

 

Dün akşam ekranlara gelen bölümde izleyiciler yine ekran başına kilitlendi.

 

Peki dün akşam neler yaşandı:

 

Yakınlaşma

 

Bir Aşk Hikayesi'nde Korkut Ali ve Ceylan iyice yakınlaşmaya başladı. İstanbul'u terk etmeye hazırlanan Ceylan karşısında Korkut'u buldu.

Dizinin bu haftaki bölümünde; Korkut Ali, annesinden intikam almak için onun en çok sevdiği kişiyi oğlu Tolga'yı hedefine koydu.

Bu hedef doğrultusunda Tolga'nın sevgilisi Eda ile yakınlaştı. Ceylan, Korkut ve Eda'yı öpüşürken gördü.

 

Sert tepki

Ceylan'ın Eda'ya tepkisi çok sert oldu.

Bunun üzerine Eda da Tolga'ya onu sevmediğini ve ayrılmak istediğini söyledi. Tolga da Eda'ya gözyaşları içerisinde onsuz yaşayamayacağını söyledi.

[reklam]

Peşinden gitti

Bunları duyan Ceylan daha fazla dayanamayarak İstanbul'un terk edip Ankara'ya gitme kararı aldı. Haberi alan Korkut, Ceylan'ın peşinden gitti ama ona yetişemediğini sandı.

Üzgün bir şekilde evine giden Korkut orada Ceylan'ı görünce çok sevindi.

 

Ayrıldı mı?

Ceylan veda için geldiğini söyledi. Korkut ise 'gitme' dedi. Peki Ceylan, İstanbul'dan ayrıldı mı?

İŞTE YAŞANAN O ANLAR...

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin