Bir Aşk Hikayesi'nde büyük hayal kırıklığı! [Video]

Güney Kore dizisi “Özür Dilerim, Seni Seviyorum”un (Mianhada, Saranghanda) Türkiye uyarlaması "Bir Aşk Hikayesi"nde heyecan her geçen hafta artarak devam ediyor.

resim yok
05 Haziran 2013 - 10:05
Magazin

Güney Kore dizisi “Özür Dilerim, Seni Seviyorum”un (Mianhada, Saranghanda) Türkiye uyarlaması "Bir Aşk Hikayesi"nde heyecan her geçen hafta artarak devam ediyor.

Bir Aşk Hikayesi'nde Tolga çok büyük bir kaza geçirdi ve ölümden döndü.

Ceylan yaşananlardan dolayı kendini suçladı ve içine kapandı.

Korkut ise Ceylan'a çok büyük bir sürpriz hazırladı ama...

 

Sürprizlerle dolu bölüm

FOX'un ilgiyle izlenen dizisi Bir Aşk Hikayesi sürpriz ve heyecan dolu bir bölümle ekranlara geldi.

Bir Aşk Hikayesi'nde Tolga'nın geçirdiği kaza Gönül ve Ceylan'ı derinden sarstı. Ceylan olanlardan kendini sorumlu tuttu. Korkut ise Ceylan'ın kendisinde uzaklaştığını hissetti.

Gönül, kazadan dolayı Korkut'u suçlarken ona tokat attı. Korkut ise Gönül'den özür diledi. Ölümden dönen Tolga Ceylan'ı yanında görmek istedi ve bu durum Korkut'u oldukça kızdırdı. Tolga'nın annesine olan tavrı sürdü...

Eda, Korkut'un Tolga'nın şoförü olduğu ve Ceylan'ı sevdiği gerçeğiyle yüzleşti. Eda'nın Korkut Ali ile hesaplaşması izleyenleri ekrana kilitledi. Tolga'nın Ceylan'a olan bağlılığı gün geçtikçe arttı...
[reklam]
Tolga Ceylan'a sürpriz yaparak ona bir araba aldı ve aslında hep ona aşık olduğunu ve bunu yeni anladığını itiraf etti. Ceylan ise şaşkına döndü ve Korkut'u sevdiğini söyledi. Korkut ise zaman kaybetmeden ameliyat olması gerektiğini öğrendi. 2 gün sonraya randevu aldı.

Korkut sürpriz bir kararla yüzük alıp Ceylan'a evlenme teklif etmeye karar verdi. Tolga ise Gönül'den kazadan dolayı ses tellerinin zarar gördüğünü ve bir daha şarkı söyleyemeyeceğini öğrendi. Bu gerçekten sonra Tolga dağıldı...

Ceylan ise her zamanki gibi onun yanındaydı. Korkut ise sürprizi için hazırlandıktan sonra Ceylan'ı arayıp yanına çağırdı ve o soruyu sordu...

Ceylan'ın cevabı ise Korkut'u büyük hayal kırıklığına uğrattı.

 

Bölümün son dakikaları

 

 

BİR AŞK HİKAYESİ, ANNE VE KIZI BULUŞTURDU! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin