Bir Aşk Hikayesi'nde gözyaşları sel oldu!

Güney Kore dizisi “Özür Dilerim, Seni Seviyorum”un (Mianhada, Saranghanda) Türkiye uyarlaması olan Bir Aşk Hikayesi'nde heyecan dorukta!

resim yok
17 Temmuz 2013 - 16:40
Magazin

Güney Kore dizisi “Özür Dilerim, Seni Seviyorum”un (Mianhada, Saranghanda) Türkiye uyarlaması olan Bir Aşk Hikayesi'nde heyecan dorukta!

Dizi, dün akşam yine heyecan dolu bir bölümle ekranlardaydı.

 

İşte dün akşamdan yansıyanlar:

Bir Aşk Hikayesi'nde Gönül Korkut'un oğlu olduğu gerçeğine çok yaklaştı.

Ceylan'la Korkut arasındaki bağ kopma noktasına geldi.

Bir Aşk Hikayesi'nin 15. bölümünde gözyaşları sel oldu aktı...

 

Heyecan dorukta


FOX TV'nin beğeniyle izlenen dizisi Bir Aşk Hikayesi'nde heyecan doruklara çıktı.

 

Gözyaşlarına boğdu

Dizinin bu bölümü izleyenlerini gözyaşlarına boğdu.

 

Neler yaşandı?

Bir Aşk Hikayesi'nde Aslı'nın Korkut'un bebeğini taşıdığını öğrenen Ceylan büyük şok yaşadı. Ceylan, Korkut'tan uzaklaşmak için Tolga'yla birlikte dağ evine gitti.

Korkut ise her yerde Ceylan'ı aradı. Yaşadığı acıya daha fazla dayanamayan Ceylan'ı ölümden Tolga kurtardı. Ceylan'ı bulamadığı için çok üzülen Korkut'un durumu kötüye gitmeye başladı.
[reklam]
Gönül oğlunun yaşadığını öğrendi ve her yerde onu aramaya başladı. Emine'nin oğlu Umut, Korkut'un Gönül Karanlı'nın oğlu olduğunu itiraf ettiği görüntüleri izledi. Gönül de o sırada Emineleri ziyarete geldi. Gönül eline kamerayı alıp seyretmeye başladığında dondu kaldı...

Korkut ise Tahsin'den Ceylan'ı yerini öğrenmeyi başardı. Hemen dağ evine giden Korkut, orada Tolga'yla tartıştı. Ceylan'ın evde olmadığını gören Korkut onu kapıda bekledi.

Ceylan geldiğinde ise Korkut'la tartıştı ve ondan gitmesini istedi. O sırada ardasını dönüp giden Korkut'un burnu tekrar kanamaya başladı...

Ceylan ise son anda Korkut'a bağırarak 'gitme, ben ne dersem diyim sen gitme' dedi ama Korkut yürümeye devam etti.

 

Yeni bölüm (16. bölüm) fragmanı

 

 

BİR AŞK HİKAYESİ, DÜN AKŞAM NE KADAR İZLENDİ? DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin