resim yok
15 Mayıs 2013 - 00:00

Bir Aşk Hikayesi, izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor!

 

Sırlar açığa çıkıyor!

 

Bir Aşk Hikayesi'nde Korkut ve Ceylan birbirlerine aşık olmaya başladı. Korkut'un intikam planları bambaşka bir boyuta ulaştı. Ceylan'ın babası Tahsin Korkut'un sırrını öğrendi.

 

Sürprizlerle dolu bir bölüm


FOX TV'de yayınlanan Bir Aşk Hikayesi dizisi heyecan ve sürprizlerle dolu bir bölümle ekranlara geldi.

Bir Aşk Hikayesi'nde Korkut'un Ceylan'a olan aşkı intikam duygusundan daha ağır basmaya başladı.

Ceylan, Korkut'un sözleri ve gördüğü rüya sayesinde allak bullak oldu. Ceylan Korkut'un kendine bir şey yapmasından korktu ve onu aradı.

Korkut'u hiçbir yerde bulamamayan Ceylan büyük paniğe kapıldı. Geceyi Eda'da geçiren Korkut sabah olduğunda Ceylan'a yakalanma riskiyle karşı karşıya kaldı.

Ceylan Korkut'u bulduğunda ise ona çok sinirlendi... Ardından ikili güzel bir gün geçirdi... Korkut, Ceylan'a iyice aşık olmaya başladı.

Tolga, Eda'dan vazgeçmedi... Eda ile barışmak için onun kapısında beklemeye başladı... Korkut da 'Ali' olarak, adamlarını Tolga'yı korkutmak için gönderdi...

 

Çıkan kavgada...

Korkut'un tuttuğu adamlar Tolga'yı ıssız bir ormana götürdü... Çıkan kavgada Tolga başını taşa vurdu ve yere yığıldı...
[reklam]
Korkut ise Tolga'yla büyük bir kavga eden annesi Gönül'ün gözyaşlarına tanık oldu. Gönül oğlu olduğunu bilmeden Korkut'la yemek yiyip sohbet etti...

 

Final sahnesinde

Dizinin final sahnesinde ise; Korkut'un adamları arayıp Tolga'nın durumunu haber verdi...

Tolga'nın durumunu haber alan Korkut ise onun yanında gitmek için tam evden ayrılıyordu ki Ceylan'ın babası Tahsin Korkut'u gördü ve boynundaki yüzükten onun Gönül'ün oğlu olduğunu anladı.

 

7. bölümün heyecan dolu final sahnesi

 

 

GEÇEN HAFTANIN EN ÇOK İZLENEN 10 DİZİSİ (06-12 MAYIS) DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin