Bir Aşk Hikayesi'nde silahlar patladı!

Güney Kore dizisi “Özür Dilerim, Seni Seviyorum”un (Mianhada, Saranghanda) Türkiye uyarlaması olan Bir Aşk Hikayesi'nde Korkut'un Ceylan'ı istemeye gitmesi büyük krize neden oldu.

resim yok
26 Haziran 2013 - 12:26
Magazin

Güney Kore dizisi “Özür Dilerim, Seni Seviyorum”un (Mianhada, Saranghanda) Türkiye uyarlaması olan Bir Aşk Hikayesi'nde Korkut'un Ceylan'ı istemeye gitmesi büyük krize neden oldu. Tahsin onları içeriye almadı.

Korkut'la Tahsin büyük yüzleşmeyi gerçekleştirdi.

Yılmaz ise ondan yine kaçan karısı Aslı için Korkut'a silahını çekti.

 

Heyecan doruktaydı

FOX TV'de yayınlanan Bir Aşk Hikayesi dizisinde heyecan doruktaydı.

 

Sürprizlerle dolu bir bölüm

Bir Aşk Hikayesi dizisi sürprizlerle ekrana geldi.

 

Neler yaşandı?

Bir Aşk Hikayesi'nde Aslı ve Korkut'u samimi bir şekilde gören Ceylan orada uzaklaşacakken Korkut tarafından fark edildi. Gözyaşlarına boğulan Ceylan hemen oradan uzaklaştı.

Korkut'un peşinden gittiği Ceylan'a her şeyi yanlış anladığını söyledi. Ceylan'ı ikna eden Korkut, evlilik işlemlerine başlamak için herakete geçti. Aslı ise Korkut'u yine yüz üstü bıraktı. Kocası Yılmaz'a gitti ve Korkut'un zorla kendisini götürdüğünü söyledi. Yılmaz da Korkut'a bir daha karşısına çıkmamasını söyledi.

Korkut ve Emine, Ceylan'ı istemeye gittiler. Ceylan'ın babası Tahsin onları içeri almadan kovdu ve büyük bir kavga çıktı.

[reklam]

Tahsin tartışma sırasında Emine'ye tokat attı. Tahsin, Gönül'le de konuşarak evden ayrılmaya karar verdi.

Aslı, bebeği doğduktan sonra Yılmaz'ın onu alıp kendisini boşayacağını öğrendi ve Almanya'ya gitmemek için elinden geleni yaptı. Sonunda Yılmaz'ın elinden yine kaçan Aslı soluğu Korkut'un yanında aldı.

Aslı Korkut'a 'bebeğimin babası sensin' dedi. Korkut bu sözlere inanmadı ve çılgına döndü.

Dizinin sonunda ise Tahsin kendileriyle gelmek istemeyen Ceylan'ı evden kovdu. Yılmaz ise evin önünde Korkut'a silahını çekti. Olanları gören Ceylan ise hemen Korkut'un önüne geçti ve silah patladı.

 

Yeni bölüm fragmanı

 

 

BİR AŞK HİKAYESİ'NİN YILDIZLARI KONUŞTU! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin