resim yok
24 Nisan 2013 - 00:00

Geçen yaz futbolcu İbrahim Toraman ile kısa bir flört yaşayan ve Star TV ekranlarında bir dönem ilgiyle izlenen "Bir Çocuk Sevdim" dizisiyle adını duyuran başarılı ve genç oyuncu Gülcan Arslan, Selena dizisinden tanıdığımız Serkan Şenalp ile görüntülendi.

 

Yeni aşk


Geçtiğimiz yaz Süper Lig takımlarından Beşiktaş'ta forma giyen futbolcu İbrahim Toroman'la kısa bir süre flört eden Gülcan Arslan, yeni bir aşka yelken açtı.

 

Serkan Şenalp ile birlikte

Güzel ve yetenekli oyuncunun kalbini ise meslektaşı Serkan Şenalp çaldı.

 

Bebek'te görüntülendiler

Kendisinden 11 yaş büyük Ece Uslu ile evliliğin eşiğinden dönen Şenalp, önceki gün Bebek'teydi.

Arslan ile el ele gezen oyuncu, objektiflere yakalanınca bir anda panik yaptı.

 

Gülcan Arslan

Gülcan Arslan, 1 Mayıs 1986'da Sakarya, Türkiye'de doğmuştur. Sadri Alışık Kültür Merkezin'de tiyatro eğitimi almış ve birçok dizi ve reklamda oynamıştır.

İlk olarak TRT1 ekranlarında yayınlanan ”Sardunya Sokak” adlı dizide oynadı. Daha sonra 2008 yılında Show tv ekranlarında yayınlanan ”Sınıf” adlı dizide oynayan güzel oyuncu yine 2008 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan ”Hepimiz Birimiz İçin” adlı dizide rol aldı.
[reklam]
Aynı yıl atv ekranlarında yayınlanan ”Gurbet Kuşları” adlı dizide oynadı. 2009 yılında TRT1 ekranlarında yayınlanan ”Kafkas” adlı dizide boy gösterdi. 2010 yılında ise Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşan ”Kahramanlar” adlı dizide oynadı.

İlk başrolünü ”Herşeye Rağmen” dizisinde oynamıştır. Son dönemde ise Star TV ekranlarında yayınlan ” Bir Çocuk Sevdim ” adlı dizide başrol oyuncusu olarak karşımıza çıktı.

 

Dizi haricinde reklam filmlerinde de oynadı. 2009 yılında Turkcell Nokia N71 ve Eti Çay Keyfi reklamlarında yer aldı.

 

 

18. SADRİ ALIŞIK ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin