Bir Deli Sevda dizisinin neden yayın günü değişti!

ilk bölümüyle Çarşamba akşamları yayınlanma kararı alınan Bir Deli Sevda dizisinde büyük bir değişiklik yapıldı.

Sibel Karagöl
07 Nisan 2017 - 20:38
Gündem

Çarşamba akşamı yayın hayatına giren Bir Deli Sevda dizisinin, reyting listesinde alt sıralarda yer alması nedeniyle dizide değişikliği gidildi.

Reyting rekrotmeni Diriliş Ertuğrul dizisi, ikinci sırayı kimselere bırakmaya Kara Sevda, Fox'un romantik komedisi No: 309, Derin ile Ali'nin var olma mücadelesini konu alan Bu Şehir Arkandan Gelecek, bir annenin dramıyla ekranlarda yeni başlayan Evlat Kokusu gibi ezeli rakiplerin olduğu Çarşamba günü ne yazık ki Bir Deli Sevda kendine iyi bir yer edinemedi.

17-04/07/bir-deli-sevda-fotograflari6.jpg

İlk bölümüyle 5 Nisan Çarşamba günü Show Tv'de ekrana gelen Bir Deli Sevda Total'de 32. olurken, AB'de ise 22. oldu.

Hafta içi yayınlanan dizilere göre nispeten reyting puanları düşük diziler; Lise Devriyesi, Hayat Bazen Tatlıdır, aynı kanalda peşi sıra yayınlanan Bodrum Masalı ve Hayat Şarkısı'nı kendisine rakip yaparak başarıya ulaşmak isteyen Bir Deli Sevda yayın gününü Pazar gününe aldı.

17-04/07/bir-deli-sevda-fotograflari13.jpg

Başrollerini Erkan Kolçak Köstendil, Cansu Tosun, Erdinç Gülener, Cankat Aydos ve Deniz Uğur’un paylaştığı Bir Deli Sevda 2. bölümüyle 16 Nisan Pazar akşamı saat 20:00'de Show TV ekranlarında sevenleriyle buluşacak. Kaçıranlar ve merak edenler için dizinin ilk bölümde neler yaşandığını haberimizden takip edebilirsiniz.

Bir Deli Sevda beklediği izlenme oranlarını yakalayıp yayın hayatına devam mı edecek, yoksa AŞK ve Gurur dizisi ve niceleri gibi ilk ayından tutunamayıp erken final yapan diziler kervanına mı katılacak?

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin