resim yok
18 Ağustos 2011 - 00:00

Kalbim Seni Seçti'nin oyuncularının aşk yaşadıkları ortaya çıktı

 

Set aşklarına bir yenisi daha eklendi. Son dönemin en çok izlenen dizisi Kalbim Seni Seçti'nin oyuncuları Gürbey İleri ve Ezgi Eyüboğlu'nun aşk yaşadıkları ortaya çıktı.

Süreç Film yapımı olan dizide Ezgi Eyüboğlu, aslında kardeş olan ancak bu durumu bilmeyen Gürbey İleri ile Ozan Osmanpaşaoğlu'nun arasında kalmış ve iki erkek de Eyüboğlu'nu elde etmek için savaş veriyorlar.

Dizide bu savaş süredursun, gerçek hayatta Eyüboğlu'nun kalbini İleri'nin çaldığı öğrenildi. Güzelliği ile dikkat çeken Eyüboğlu, Bahçeşehir Üniversitesi İleri Oyunculuk Bölümü'nde yüksek lisans yapıyor. "Aşkı ve aşığı anlamak zor. Her aşkın dizilimi farklıdır" diyen Eyüboğlu, dizide iki kardeşi birbirine düşürdüğü için tepki çektiğini söylemişti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin