resim yok
21 Mart 2013 - 00:00

Erken final!

 

Ünlü yapımcı Türker İnanoğlu'nun atv ekranlarında yayınlanan lise komedisi Bizim Okul'dan erken veda!

 

Sadece 7 bölüm sürdü!

 

''Her şeyi öğrendiler, dersleri hariç...''

 

Akasya Durağı ekibinin oyuncularının da yer aldığı ve başrollerinde Zeki Alasya ve Cem Davran'ın oynadığı Bizim Okul, 23 Mart Cumartesi akşamı 20:00'de yayınlanacak olan 7. bölümüyle erken final yapacak!

 

Reytinglerde bekleneni verememişti

 

İlk bölümünden bu yana izlenme oranlarında bir türlü istenilen seviyeye çıkamayan Bizim Okul, geride bıraktığımız hafta TNS reytinglerinde tüm kişilerde 20. sırada, AB grubunda ise 26. sırada kendine yer bulabilmişti.

 

 

Bizim Okul'dan kareler için tıklayın

 

Final bölümünde neler olacak?

 

İşte final bölümünün özeti: Çekiliş kuponu alan Selim’e araba çıkar. Selim yanına Saadet’i alarak süslenmiş arabayla Müşerref hanımın yanına gider. Müşerref Hanım Selim’in Saadet ile evlendiğini sanır ve bayılır. Dilara’nın peşinde eski nişanlısı vardır. Denyo Nuriye’ye aşkını itiraf eder. Cemal ve Billy sınav sorularını çaldıklarını sanırlar, sınavdan sonra anlarlar ki sorular başka sorulardır bu sefer iyice rezil olurlar. Diğer sınıftan soruları alması için belinden ip bağlanıp camdan sarkıtılan Denyo, Müdür Ayfer ‘in önüne düşer. Annesi evlenince yalnız yaşamaya başlayan Apaçi, evde bir parti verir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin