Bir dizi daha ekranlara veda ediyor! Son bölüm bugun!

Bir dizi daha ekranlara veda ediyor...

resim yok
30 Mayıs 2013 - 13:52
Magazin

Bir dizi daha ekranlara veda ediyor!

 

32. bölüm ile...

 

TRT 1'de bu sezon başlayan ekranın fantastik dizisi Şubat, Perşembe akşamı yayınlanacak 32. bölümüyle ekrana veda ediyor.

 

Yayın günü değişmişti


Başrollerinde Alican Yücesoy, Melisa Sözen, Musa Uzunlar, Serkan Ercan, Özkan Uğur, Ülkü Duru gibi isimlerin yer aldığı Şubat dizisi, daha önce de yayın günü ve saatini değiştirerek Cuma akşamından Perşembe'ye alınmıştı.

 

İlginç hikaye

İstanbul'un delhizlerinde yaşayan çetelerin konu edindiği dizi fantastik ve sıradışı senryosuyla dikkatleri çekmişti.

 

Reytinglere yenik düştü!

Ancak Şubat ekrandaki reyting mücadelesine daha fazla dayanamadı.

Kendisine özgü bir izleyici kitlesine sahip olan Şubat, 30 Mayıs Perşembe akşamı 22.50'da yayınlanacak 32. bölümüyle final yaparak ekrana veda edecek.

Senaryosunu Funda Alp'in yazdığı, genel yönetmenliğini Onur Ünlü'nün, yönetmenliğini Volkan Kocatürk'ün yaptığı dizinin yapım şirketi ise Eflatun Film'di. Dizinin ilk bölümü 14 Eylül 2012 tarihinde TRT1'de yayınlanmıştı.

[reklam]
İŞTE ŞUBAT'IN FİNAL BÖLÜMÜNDE YAŞANACAKLAR:

Yağmur, Şubat'ın kollarında ölmüştür. Şubat bu sonu değiştirmek için Samim Akça’yı bulur. Duble sevdiği kadınla evlendikten hemen sonra ölmüştür.

Deli İbrahim ve Tayfa yastadır. Aslan Erkin, Arif tarafından sorguya çekilmektedir. Arif’in istediği tek şey vardır: Yağmur’un yaşama döndürülmesi…

Samim Akça, Şubat’a yardım edecek mi? Şubat, Yağmur’un tekrar yaşaması için kötülerle işbirliği yapacak mı? Deli İbrahim planın neresinde olacak? Arif, Aslan Erkin'den istediği cevabı alabilecek mi? Yağmur hayata döndürülebilecek mi?

Şubat bu hafta, çok sürprizli final bölümüyle son kez ekranlarda…

 

Final bölümü fragmanı

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin