Bir dizi daha final yapıyor! İşte o dizi!

FOX'un Gani Müjde imzalı komedi dizisi 'Harem' Pazartesi akşamı ekran macerasına son veriyor!

resim yok
15 Haziran 2013 - 10:19
Magazin

FOX'un Gani Müjde imzalı komedi dizisi 'Harem' Pazartesi akşamı ekran macerasına son veriyor!

Başrollerinde Levent Üzümcü, Mehmet Ali Erbil, Nurseli İdiz, Belma Canciğer, Melis Tüzüngüç, Başak Sayan ve Gamze Karaman gibi isimlerin bulunduğu dizi Mezopotamya'da Basur ve Kırım Kongo ülkelerinde geçiyordu.

 

Gün değişiklikleri etkilemişti

Farklı hikayesiyle dikkatlari üzerine çeken dizi gün değişiklileri nedeniyle düşüşe geçmişti.

 

Pazartesi akşamı son!

Dizi, Pazartesi akşamı 21.45'te 'final' bölümüyle ekranlara veda edecek.

Dizi hakkında

Mezopotamya’da bir halk; Basurlular. Basur sarayında, halkın can-ı gönülden sevdiği Sultan Küçük Esat. Birbirinden değişik, renkli kişiliklere sahip kadınlardan oluşan Küçük Esat’ın Harem’i.

Harem’deki kadınların tek bir amacı var; Sultan Küçük Esat’a erkek bir çocuk doğurabilmek... Kırk beş kız çocuğu olan Sultan Küçük Esat’ın hiç erkek çocuğu olmadığı için tahtı tehlikededir. Sultan’ın üvey kız kardeşi Zehire Sultan’ın oğlu Vekilcan tahtın görünen tek varisidir. Bu yüzden Zehire Sultan ve annesi Mozaikli Valide Sultan sarayda başka erkek çocuk doğmaması için ellerinden geleni yapmaktadırlar.
[reklam]
Aynı zamanda Zehire Sultan, abisi Küçük Esat’ı öldürmek için de çeşitli girişimlerde bulunmaktadır. Bu konuda en büyük yardımcısı Sultan Küçük Esat’ın sağ kolu Çıngıraklı Hamit Paşa’dır.

Basurlular’ın en büyük düşmanı ise, Kırım Kongo Krallığı’dır. Küçük Esat’ın aksine Kral Ulan Bator’un tüm çocukları erkektir. Ulan Bator’un en büyük amacı, Basur topraklarını ele geçirmektir ve bu sebeple kız kardeşi dünyalar güzeli Abide Sultan’ı, casusluk yapması için Basur sarayına yollayacaktır.

Abide Sultan, Küçük Esat’ın gözdesi olacak kadar akıllı, güzel, baştan çıkarıcı bir kadındır.

 

Final bölümü fragmanı

 

 

GAMZE KARAMAN HAKKINDA BİLİNMEYENLER! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin