resim yok
25 Mart 2013 - 00:00

atv'de yayınlanan Bizim Okul dizisinden sonra bir dizi için daha final kararı alındı.

 

Diziler.com ÖZEL

 

Alemin Kıralı sona eriyor!


Şafak Sezer ve Oya Başar'ın başrollerini paylaştığı komedi dizisi Alemin Kıralı ekranlara veda ediyor.

 

İzlenme oranları düşüşteydi

 

Alemin Kıralı'nın reytingleri özellikle bu sezon kanalı memnun edecek seviyelere bir türlü ulaşamamıştı.

 

Dizi, geçtiğimiz hafta ekranlara gelen bölümüyle gerek tüm kişiler gerekse de AB grubunda ilk 20'ye bile girememişti. Dizi, AB grubunda 22. sırada yer alabilmişti.

 

Bu hafta final var!

 

Dizi, bu hafta 67. bölümüyle ekranlara ve sevenlerine veda edecek.

 

Künye bilgileri:

 

Yapımcı: Ali Gündoğdu, İnci Gündoğdu, Asena Bülbüloğlu
Yönetmen: Bülent İşbilen
Senarist: Kemal Kenan Ergen
Uygulayıcı Yapımcı: Akın Topuz
Görüntü Yönetmeni: Tevfik Şenol
Genel Sanat Yönetmeni: Dilek Pınarcı Başak
Oyuncular: Şafak Sezer (Aslan), Oya Başar (Asalet), Evrim Akın (Jülide), Metin Yıldız (Kubat), Zeynep Gülmez (Mehveş), Ececan Gümeci (Nihale), Elvin Levinler (Ayben), Yağmur Ün (Ahsen), Birsu Demir (Oben), Çağrı Büyüksayar (Yunus), Anıl Tetik (Ceyhun)

 



67. Bölüm Özeti

Aslan'ın babalık sevdası...

Aslan, bir çocuk daha istemektedir. Ancak Asalet, Mehveş ve Aslan'ı bir türlü yalnız bırakmaz. Aslan'da ayağı sargılı olduğu için sakat numarası yapar ve Asalet'i pilav gününe gitmeye ikna eder. Sahte pilav gününe giden Asalet gerçeği anlayıp eve döndüğünde büyük bir şok yaşar.

İzin günü olduğu için alışverişe çıkan Jülide yolda yaşlı bir kadınla çarpışır. Kadın Jülide'ye 'bir gün içinde evleneceksin' deyince Jülide çok heyecanlanır ve her yerde evleneceği adamı aramaya başlar. Bu sırada Beşer ve Tapir'de başka bir konu konuşmak için Jülide'nin peşine düşünce bir kaçma kovalama olayı yaşanır. Sonunda Jülide, hiç ummadığı biriyle evlenmeye karar verir.

Kubat, köyden gelen organik peynirleri spotçuda satmaya başlar ve değişik bir müşteri potansiyeli oluşturur. Ancak her şeyin kokusu Nihale'nin midesini bulandırır. Nihale'nin vereceği haber bütün aileyi çok mutlu eder.

Yayın Günü: 27 Mart 2013 / Çarşamba - FİNAL
Yayın Saati: 20.00

 

Final bölümünden kareler

 

 

 

 


 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin