resim yok
20 Aralık 2011 - 00:00

 

Usta oyuncu senariste tepki gösterdi
Atv'de yazdan beri ekrana gelen İstanbul'un Altınları dizisi yayından kaldırıldı.
 
Bir türlü istenilen ratinge ulaşamayan dizi ekranlara veda etti.
 
Haluk Bilginer, Demet Akbağ, Salih Kalyon gibi ünlü oyuncuların oynadığı İstanbul'un Altınları senarist değişikliğine rağmen yeteri kadar ilgi görmedi.
 
Öte yandan Atv'de Çarşamba geceleri yayınlanan Tövbeler Tövbesi dizisi bundan böyle, İstanbul'un Altınları'nın yayın günü ve saati olan Salı akşamları saat 20.00'de yayınlanacak
 
Usta oyuncu senariste tepki gösterdi
tv8'de ekranlara gelen Böyle Bir Şey Var Mı? programına konuk olan başarılı oyuncu Defne Yalnız, "İstanbul'un Altınları" dizisinden neden ayrıldığını ilginç bir benzetmeyle açıkladı:
 
"Bir restoranda aşçı değişince, yeni gelen aşçı eski aşçıdan kalan malzemeleri kullanamadı. O mutfaktaki değerli yiyecekleri kornişon turşu olarak kullanmaya kalkınca, doğal olarak yemek lezzetsiz oldu. İşte ben de bu dizide senarist değişince kornişon turşu muamelesi gördüm. Dizinin kadrosundan çıkarıldım. Bana yapılan bir saygısızlık yoktu. Ana karakterdim. Rolümü azaltmak istediler kabul etmedim. Ama birden bire ortadan kayboldum. Hadi bu ülkede oyuncuya saygı gösterilmediğini biliyoruz. Bari seyirciye saygı gösterinde bu insanın neden birden bire ortadan kaybolduğunu anlatın. Birisi diziden ayrılacaksa ona ufacık da olsa bir senaryo yazılmalı. Mesela beni köye gönderselerdi. Hiç olmazsa köye gitti deyin dedim yapmadılar. Sektörde zarafet yok."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin