Bir dizi için daha veda vakti geldi!

Bir dizi daha final kararı aldı!

resim yok
30 Mayıs 2014 - 15:43
İptal - Onay

Bir dizi daha final kararı aldı!

Reyting canavarının son kurbanı…

Böyle Bitmesin bitiyor mu? Böyle Bitmesin final mi yapacak? Böyle Bitmesin neden bitiyor? Böyle Bitmesin ne zaman bitecek?


İşte detaylar:

 

VEDA VAKTİ YAKLAŞIYOR!

Hayranlar üzülecek ama karar verildi!

Böyle Bitmesin dizisi için artık veda vakti geldi.

TRT1'in sevilen dizisi 'Böyle Bitmesin' final bölümüyle ekranlara veda etmeye hazırlanıyor!​

 

YOLUN SONUNA GELİNDİ

Başrollerinde Nergis Öztürk, Cemal Toktaş, Yeliz Kuvancı ve Ali İl'in yer aldığı, yönetmenliğini Emre Kabakuşak'ın yaptığı At Yapım imzalı sevilen dizi 'Böyle Bitmesin' için yolun sonuna gelindi.​

 

FİNAL TARİHİ!

Böyle Bitmesin, 06 Haziran Cuma günü 69. bölümü ile final yapacak.[reklam]

KENDİ KİTLESİNİ OLUŞTURMUŞTU

Böyle Bitmesin düzeyli çizgini koruyarak kendi kitlesini oluşturmuş ve yayında kalmayı başarmış ender dizilerden biri oldu.

 

DİZİNİN GENEL KONUSU

''Böyle Bitmesin; bütün kozlarını aile üzerine oynayan, bütün derdini aile üzerinden anlatan bir dizidir.

Türkiye’de son 20 yılda hızla artan boşanmalar, bu boşanmaların ilginç içerikleri, toplumun bu artışa direnemeyişi,ülkenin doğusuyla batısı arasında bu artış noktasındaki farkın gittikçekapanıyor olması bize bir şey işaret ediyordu.

Şüphesiz, boşanma denen şey,aile mefhumuyla ilgili en büyük kriz noktasıydı. Ve bir şeyi tanımlamanın en temel yollarından birisi onun karşıtıyla aynı çerçevenin içine alınmasıydı.

 

'BÖYLE BİTMESİN' 68. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Biz aileyi bütün yönleri ile anlatmak istiyoruz. O yüzden boşanmaları ve özelde ailelerin parçalanmasını engellemeye çalışan bir ekibin, her bölüm farklı bir aileyle, her bölüm farklı bir boşanma sebebiyle, her bölüm farklı bir çatışmayla ve sonuç olarak her bölüm farklı bir mesajla karşı karşıya kalacağı episodik bir tür dizisi olarak karşınızdayız!''

 

 

'BÖYLE BİTMESİN' BİR REKORA İMZA ATTI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin