Bir hapishaneden kaçış hikayesi Escape at Dannemora'nın oyuncu kadrosu şekilleniyor!

Benicio del Toro, Paul Dano ve Patricia Arquette gibi isimleri kadrosunda bulunduran ve bir hapishaneden kaçış öyküsünü bizlere aktaracak Showtime'ın 8 bölümlük limitli dizisi "Escape at Dannemora"nın oyuncu kadrosu genişliyor.

Volkan Küçükel
02 Eylül 2017 - 14:09
Gündem

Prison Break sevenlere benzer tarzda yeni bir dizi geliyor!

Benicio del Toro, Paul Dano ve Patricia Arquette gibi isimleri kadrosunda bulunduran ve bir hapishaneden kaçış öyküsünü bizlere aktaracak Showtime'ın 8 bölümlük limitli dizisi "Escape at Dannemora"nın oyuncu kadrosu genişliyor.

Eastbound & Down'ın eski oyuncularından Michael Beasley, Ben Stiller'ın yönetmen ve yürütücü yapımcı olarak dümenin başında bulunduğu dizinin oyuncu kadrosuna tekrar eden bir rolle dahil oldu.

"ESCAPE AT DANNEMORA" KONUSU

2015 senesinde New York eyaletinin Dannemora kasabasındaki Clinton kapalı ceza infaz merkezinde gerçekleşen bir hapishaneden kaçış olayından esinlenerek ekranlara aktarılan dizide kaçak cinayet suçlusu mahkumlar David Sweat (Dano) ve Richard Matt'ın (del Toro) hapishaneden kaçışına ve ardından mahkumların bulunması için başlatılan büyük çaplı operasyona tanıklık edeceğiz.

17-09/02/escape-at-dannemora-oyuncu-kadrosu-1504350187.jpg

BEASLEY'İN ROLÜNÜN DETAYLARI

Beasley dizide Richard ile kanlı bıçaklı bir mahkum olan Murder karakterine hayat verecek.

Son dönemde Netflix'in Bloodline dizisinde Little Jake ve AMC'nin Preacher'ında Gary karakteriyle izlediğimiz aktör SXSW İzleyici Ödülü'ne layık görülen 68 Kill filminde Matthew Gray Gubler ve Annalyne McCord ile rol arkadaşıydı. The Originals, House of Cards ve Finding Carter ise aktörün konuk oyuncu olarak yer aldığı yapımlar arasında bulunuyor.

Eric Lange (Narcos) ve David Morse (House) ikilisi Escape at Dannemora'nın oyuncu kadrosuna daha önceden katılan diğer isimler olmuşlardı.

17-09/02/escape-at-dannemora-gercek-hikaye.jpg

Brett Johnson (Mad Men) ve Michael Tolkin (The Player) ikilisinin senaryosunu kaleme alıp yürütücü yapımcılığını üstlendiği dizide Stiller sekiz bölümün de yönetmen koltuğunda oturacak.

Ray Donovan'dan Bryan Zuriff, Michael De Luca Productions'tan Michael De Luca (Captain Phillips) ve Stiller'ın Red Hour Productions'ından Nicky Weinstock yapımcı kadrosunda bulunan diğer isimler.

Dizinin prodüksiyon süreci devam ediyor.

Clinton Hapishanesi'nden Kaçış (Gerçek Olay):

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin