Bir iddialı dizi daha yayından kaldırılıyor!

Bir dizi daha ekranlara veda ediyor!

resim yok
07 Ocak 2014 - 13:24
İptal - Onay

Bir dizi daha ekranlara veda ediyor.

 

Diziler bir bir ekranlara veda ediyor. Reytinglerde istenilen başarıyı yakalayamayan bir iddalı dizi daha ekran macerasını sonlandırmaya hazırlanıyor.

 

İşte detaylar:

 

'İNADINA YAŞAMAK'

Kanal D'de geçtiğimiz ay ekrana gelmeyen başlayan yeni dizi İnadına Yaşamak dizisi final yapıyor. 

 

SEBEP: REYTİNGLER

Sanem Çelik, Oktay Kaynarca ve Murat Ünalmış'ın rol aldığı İnadına Yaşamak dizisi reytinglerde istenilen başarıyı yakalayamadığı için kanal yönetimi tarafından bitirildi.

 

6 BÖLÜM SONRASINDA

Dizinin bu hafta yayınlanacak olan 6. bölümüyle ekranlara veda edecek.

 

VEDA ZAMANI?

İnadına Yaşamak, Perşembe akşamı 00.15'te final yapacak.

 

KÜNYE

Yapımını Süreç Filmcilik'in, yapımcılığını Ali Gündoğdu - İnci Gündoğdu'nun üstlendikleri, yönetmenliğini Serdar Akar'ın yaptığı; Sanem Çelik, Oktay Kaynarca ve Murat Ünalmış'ın yanı sıra Denisse Capezze, Doruk Özörmanoğlu, Levent Ülgen, Nilüfer Açıkalın, Pelin Akil, Bülent Polat, Duygu Sarışın, Edip Saner, Açelya Yılhan, Gonca Sarıyıldız, Mahmut Gökgöz, Armağan Oğuz, Kerem Corogil, Alican Albayrak, Koray Ergun, Sedat Kalkavan, Evren Erler, Burak Demir, Taner Cindoruk, Taner Rumeli ve Munis Düşenkalkar'ın da yer aldıkları dizi, güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesiyle ekran macerasına iddialı başlamıştı.

 

HİKAYESİ

İnadına Yaşamak'ın konusu ise şöyle:[reklam]

Hayat, sevdikçe yeniden başlar.Zeynep ve Ali, birbirini tanımayan iki yabancıdır. Her ikisi de geçmişte yaşadığı acı olaylar sonucu boşanmış, kendilerine yeni ve yalnız birer hayat kurmuştur. Yıllar sonra geçmişlerinden gelen bir emanet, kaderlerini birleştirirken; onları hayatlarının en zor seçimiyle karşı karşıya bırakır. Emanetin adı Çınar’dır; korunmaya muhtaç dünyalar tatlısı bir oğlan çocuğu… Kimdir bu çocuk? Neden gelmiştir? Kimden korunması gerekmektedir? Tüm cevaplar, unutmaya çalıştıkları geçmişlerinde gizlidir!
 
Çınar, Ali ve Zeynep’in altı yıl önce boşandıkları eski eşleri Rıdvan ve Asiye’nin çocuğudur. Rıdvan ve Asiye, bulaştıkları beladan kurtulana kadar güvende olması için Çınar’ı, Zeynep ve Ali’ye emanet etmek zorunda kalır. Ardından izlerini kaybettirmek için kaçarken korkunç bir kazada hayatlarını kaybederler.
 
Artık Zeynep ve Ali’den başka kimsesi kalmamıştır Çınar’ın. Ama ailesiz büyüyen, yapayalnız Zeynep’in küçük bir çocuğa bakacak cesareti yoktur. Ali’nin de geçmişi ve bugünü Zeynep gibi travmalarla doludur. Can yoldaşı Emir’in karısı Sedef, Ali’ye duyduğu yasak aşk yüzünden intihar etmiştir. Karısının ölümünden Ali’yi sorumlu tutan Emir, intikam ateşiyle yanmaktadır. Emir’in "Kimi seversen Azraili olacağım!” yemini hala dün gibi tazeyken, küçük bir çocuğa nasıl kucak açabilir Ali? Onu peşindeki beladan, yeminli intikamdan, Emir’den nasıl koruyabilir? Ama başka seçenek yoktur! Ali de Zeynep de eski eşlerinden gelen emaneti, küçük Çınar’ı mecbur kabul eder. Kaderleri mühürlenen üç yabancı; Ali, Zeynep ve Çınar, hiç beklemedikleri üzere zamanla tek yürek olacak, ama Emir’in yüzyıllık kini de derin uykusundan uyanacaktır. Ali, ya tüm sevdiklerini bu ateşe feda edecek; ya da bu yangını kendi canıyla söndürecektir. Ama peşlerinde olan kişi yalnızca Emir değildir!
 
Tüm yeminlere, kapatılan defterlere rağmen; hayat kapıyı çaldığında mazeret yoktur. O kapı açıldığında, intikam da girecektir içeri, aşk da...

 

 

BİR DİZİ DAHA EKRANA VEDA EDİYOR! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin