resim yok
19 Nisan 2011 - 00:00

 

1 Kadın 1 Erkek ile ününe ün katan güzel oyuncu Demet Evgar Star Tv Süper Starlife ekibi tarafından Cihangir’de görüntülendi. Setarkasi.com’un haberine göre, arkadaşlarını gezdirmek için Cihangir’i seçen başarılı oyuncu 1 Kadın 1 Erkek’in biteceği yönünde çıkan haberleri yalanladı.

BİR SEZON DAHA EKRANLARDA!

Bir sezon daha diziye devam edeceğini belirten Demet Evgar, 1 Kadın 1 Erkek'in sinema filmi olacağı şeklinde çıkan haberlerin de yalan olduğunu belirtti. Başka bir sinema projesi için görüşmeler yaptığını da sözlerine ekleyen Demet Evgar dur durak bilmeden çalışacağını da sözlerine ekledi.

1 Kadın 1 Erkek'in tatile gireceğini ancak dizinin yayına devam edeceğini de belirtti. Demet Evgar “Stoklu çalıştığımız için uzun bir tatil yapma fırsatımız olacak” diyerek yazın uzun bir tatil yapacağını da sözlerine ekledi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin