Bir kez daha aynı dizide buluşuyorlar!

Öyle Bir Geçer Zaman kıi'de Mete Horozoğlu'yla birlikte kısa bir süre rol alan Tuba Ünsal, yakışıklı oyuncuyla birlikte yeni dizide konuk oyuncu olarak yer alacak.

resim yok
10 Temmuz 2013 - 13:26
Magazin

Öyle Bir Geçer Zaman ki'de Mete Horozoğlu'yla birlikte kısa bir süre rol alan Tuba Ünsal, yakışıklı oyuncuyla birlikte yeni dizide konuk oyuncu olarak yer alacak.

Yapımcılığını yılın en iyi komedi dizisi olan İşler Güçler'in yapımcılığını üstlenen Limon Yapım'ın üstlendiği yeni sit-com dizisi Bebek İşi Buralarda Yeniyim, 15 Temmuz Pazartesi 21.15'Te Show TV'de başlıyor.

Dizi şimdiden iddialı konusu ve iddialı oyuncu kadrosuyla konuşulmaya başladı.

 

Sürpriz konuk isimler!

Dizide iddialı kadronun yanı sıra önemli konuk oyuncular da ağırlanacak!

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Timur Acar, Nevra Serezli, Zafer Diper, Ayşe Nil Şamlıoğlu, Güray Kip gibi bir çok usta ve başarılı ismin yer aldığı dizide Bora Akkaş, Didem Taslan ve Bora Cengiz genç yetenek oyuncular da yer alıyor.

7'den 70'e herkese hitap etmeye hazırlanan dizi bir bebek gözüyle yaşanan olayları komik bir şekilde ele alacak.

Başarılı oyuncu "Erkan Can" sesiyle aynı zamanda bebeğe hayat verecek.

 

İşte konuk isimler

Show TV'nin yeni komedi dizisi "Bebek İşi"ne Yeşim Ceren Bozoğlu, Mete Horozoğlu ve Tuğba Ünsal konuk olarak dizide yer alacaklar.

"Bebek İşi" 15 Temmuz Pazartesi 21.15'te Show TV'de başlıyor!

 

Kimleri canlandıracaklar?

Yeni dizide "Yeşim Ceren Bozoğlu" bir dadıya hayat verecek. Mete Horozoğlu, bir doktoru canlandıracak. Tuba Ünsal ise dizide Mira adlı bebeğin büyümüş halini canlandıracak.

Hikayesi

“Parmak kadar çocuk” deme, dünyayı parmağında oynatır!

Bu lafı duydunuz mu? Duymadıysanız şayet seyretmeye hazır olun, çünkü çok yakında Türkiye’deki bütün bebekler konuşacak, hem de doğar doğmaz!

Bir kadın ve bir erkek; bol didişmeli ama aşk dolu bir evlilik…Bu evliliğe bir de bebek eklenirse harika olur, değil mi?

Tıpkı hepimizin hayal ettiği gibi; evli, mutlu, çocuklu!.. Başlangıçta evet, belki… Ama bir de işin gerçeğine bakalım...

 

 

YEŞİLÇAY, YENİ DİZİSİ İÇİN NE KADARA ANLAŞTI? DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin