resim yok
15 Ocak 2014 - 10:19
Magazin

Soğuk rüzgarlar...

Bir kötü haber de onlardan geldi!

Ünlü çift boşanıyor mu?

Kararını açıkladı...


Podyumların evli ve mutlu modelinden üzücü haber... Tülin Şahin ile Mehmet Özer boşanıyor iddiası!

İşte detaylar:

 

KARA BULUTLAR...

Podyumların evli ve mutlu modeli, ayrılık iddiaları hakkında konuştu. Tülin Şahin'in evliliğinde kara bulutlar dolaşıyor.

 

İDDİALARA GÖRE...

Sivaslı Cindy lakaplı manken Tülin Şahin'in 2005 yılında hayatını birleştirdiği Mehmet Özer'le ilişkisinde sorunlar olduğu, Şahin'in iki gündür eve uğramadığı iddia edildi.

 

EVLERİ AYIRDILAR MI?

Çiftin evleri ayırdığı da arkadaşları arasında konuşuluyor.

 

"KAVGA ETTİK AYRILIK YOK"

Şahin ise ayrılık iddiaları için;

"Her ailede kavga olur ama ayrılık diye bir şey yok" dedi.[reklam]

SON DAKİKA! FLAŞ AÇIKLAMA!

** Gazetelerde yer alan bu haberler üzerine Beyaz TV'de yayınlanan "Söylemezsem Olmaz" program ekibi ünlü modele işin aslı sordu ve Şahin "Şu anda bir fotoğraf çekiminde olduğumdan dolayı yayınınıza bağlanamıyorum. Basında çıkan bu haberlere itibar etmeyin. Bu haberleri yapanları tek tek mahkemeye vereceğim" açıklamasında bulundu.

ŞAHİN'İN KARİYERİ

Tülin Şahin, Danimarka'nın Odense şehrinde doğdu ve çocukluğunu orada geçirdi. Bir alışveriş merkezinde keşfedildi ve ardından profesyonel mankenlik için 1998 yılında Paris'e gitti. Asıl memleketi olan Türkiye'ye Zeki Triko ile imzaladığı mankenlik işi için geldi. Ailesi Sivaslıdır.

 

ABDli Ünlü manken Cindy Crawford'a aşırı benzerliğinden dolayı kendisi hem Türk hem de dünya basınında Sivaslı Cindy olarak anılmıştır. Eşi Mehmet Özer ile çok sayıda hayır işinde bulunan ünlü manken, 2008 yılında kadınlara yönelik Tuliss adlı bir site kurdu. Bunların yanı sıra konsept ve marka danışmanlığı ile birlikte freelance moda editörlüğü de yapmaktadır.

 

Zayıflamak isteyen bayanlara yönelik beslenme ve diyet üzerine Sırlar, Siz Hâlâ Diyet mi Yapıyorsunuz? ve Kral Prens ve Fakir kitaplarını yazmıştır. 1986'da Olacak O Kadar'da, 1996'da Tatlı Kaçıklar dizisinde ve 1999'da Gece Şahinleri filminde rol almıştır. 2004 yılında Acun Firarda'yı Acun Ilıcalı ile beraber sunmuştur.

 

Karl Lagerfeld tarafından Turkish Beauty/Türk Güzeli olarak adlandırılan Tülin Şahin, İngilizce, Danca, İsveçce, Norveçce, Türkçe, Almanca ve Fransızca olmak üzere yedi dili çok iyi bilmektedir.

 

 

TÜLİN ŞAHİN ALDATILDI MI? DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin