resim yok
27 Ekim 2010 - 00:00

Güzellerle rockçılar arasındaki güçlü çekim hiç azalmıyor, popüler çiftler listesi giderek uzuyor. Listeye son olarak Harun Tekin ve Burcu Kutluk dahil oldu. Teoman-Ece Sükan, Sertaç Özgümüş-Demet Evgar, Kaan Tangöze-Seçkin Piriler, Koray Candemir-Ahu Yağtu, Mirkelam-Asu Emre... Ünlü güzellerle rock müziğin sevilen isimleri arasındaki güçlü çekime Türkiye'den birkaç örnek onlar... Sürekli yeni isimlerin eklendiği bu listeye son dahil olan isim ise Mor ve Ötesi'nin solisti Harun Tekin ve 1998 Best Model of Turkey birincisi Burcu Kutluk... Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi'yle oyunculuğa da yeşil ışık yakan Tekin ve yoga eğitmeni Burcu Kutluk'un birlikteliği yazın başladı. Haziran'da duyulan bu ilişki hala tüm heyecanı ile devam ediyor. Çift, Nişantaşı'nda sarmaş dolaş yürürken objektife takıldı. Ancak flaşlar patlayınca birbirlerinden uzaklaşarak hızla bir ara sokağa daldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin