resim yok
18 Nisan 2013 - 00:00

Muhteşem Yüzyıl'ın başrol oyuncuları menajerleri yüzünden, Bahreyn Prensi'nin bir milyon dolarlık teklifini reddetmiş.

Geçtiğimiz yılın Kasım ayında ülkemize gelip, Muhteşem Yüzyıl dizisinin oyuncularıyla Çırağan Sarayı Kempinski’de buluşan Bahreyn Prensi’nin, hayranı olduğu isimleri ülkesine getirme hayalleri suya düştü.

Prens Hamad Bin İsa El Halife’nin yakın dostu olan Mehmet Birgen, Bahreyn’de yapılacak olan Formula 1 yarışlarına davet edilen Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Okan Yalabık’ı, menajerleri Ayşe Barım’ın engellediğini iddia etti.

Birgen, beş ay önce Bahreyn’e gelmeleri için söz aldığı Ayşe Barım’ın, egoları ve kaprisleri nedeniyle projeyi iptal ettiğini söyledi.

Barım’ın, Prens’in oyuncular onuruna Çırağan Kempinski Otel’de verdiği yemekte masaya oturup, hediye alamadığı için kapris yaptığını iddia eden Mehmet Birgen “Bundan 5 ay evvel Bahreyn Prensi geldi. Muhteşem Yüzyıl’ın artistlerini tanımak istedi. Dizi Bahreyn’de çok meşhurmuş. Kempinski’de çok güzel bir yemek yedik. Meryem Hanım, Halit ve Okan Beyler ile özel bir odada yemek yedik. Prens de son derece memnun oldu ve ‘Nisan ayında Grand Prix Formula 1 var. Sizi de davet ediyorum. Birleşik Arap Emirlikleri’nin bütün Kralları geliyor’ diyerek oyuncuları davet etti. Oraya gidip gelişimiz 20-21′diye planlanmıştı. Sabah tek uçak var. O uçakta sabaha karşı kalkıyor sabah pazartesi buraya varıyor.

“MENAJERSİN KARDEŞİM ARTİST DEĞİL Kİ!”
[reklam]
Ayşe Hanım onu bahane etti. ‘Ben oyuncularımı yorgun argın İstanbul’a getirmem. Özel uçak yollasın’ dedi. Oraya bütün Arap Emirlikleri’nin şeyhleri geliyor. İki gün bu. Türkiye için bir kayıp. Bir insanın kaprisinden dolayı. 5- 6 ay evvel… Tarihlerini de biliyorsun bunu ayarlayamama durumun yok ki. Türkiye için güzel bir reklam olacaktı. Böyle birşeyi kaçırmak Türkiye için büyük kayıp. Bir insanda bu kadar selayet olmaması lazım. Yemek yediğimiz gece Ayşe’ye hediye gelmedi. Ve o yemeğe Ayşe Hanım alınmadı. Hatta Prens, Ayşe’yi bilmiyordu onu görünce özür bile diledi. Ondan sonra da bu duruma kızdı. ‘Sen menajersin kardeşim artist değilsin ki! Senin orada olmaman lazım. Oyuncular film çevirirken ben de gidip oynayacağım diyor musun?’ Böyle bir fırsat kaçtı. Onların Kültür Bakanı aradı beni ve diğer krallara karşı çok mahçup olduklarını bana iletti” diye konuştu.

Beş ay önce görüşüp el sıkıştıklarını da ifade eden Birgen, gazetecilerin sorularını ise “Konuştum görüştüm, okeyleştik el sıkıştık ama sonuna doğru işi yokuşa vurdu. Telefonlarıma çıkmadı. Mesaj çekiyorum, mesajlara cevaplar son derece kısa belki, evet, bilmiyorum, ararım…. Ne arıyor ne soruyor ne mail atıyor. Sonra proje iptal oldu” diye cevapladı.

 

BURAK ÖZÇİVİT EV'LENDİ! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin