resim yok
13 Aralık 2012 - 00:00

Muhteşem Yüzyıl dizisine bu yıl Şehzade Mehmet rolüyle giriş yapan Gürbey İleri, önceki gün Bebek’te görüntülendi.

 

Çok iyi bir kadro ile çalıştığı için mutlu olduğunu söyleyen İleri, “Kendimi çok şanslı hissediyorum” dedi. Diziye aylar öncesinden hazırlandığını dile getiren ileri, “Böyle bir karakteri oynamanın sorumluluğu çok büyük. Sonuçta tarihte var olan kişiyi oynuyorsunuz. Yaşımdan daha küçük göstermek için 9 ay önce spor yapmaya başladım. 8 kg. verdim. 4 senedir uzun olan saçlarımı kestirdim” açıklamasını yaptı. Genç oyuncu, ilerleyen bölümlerde sakal uzatacağını ve dizideki sakallılar kervanına katılacağını söyledi.
 
Bir parçam onunla ölecek
 
Bana bu rol için teklif gelince ve oynayacağım kesinleşince, çok mutlu oldum. Hemen internete girip şehzadeler hakkında araştırma yaptım.
 
Çoğu şehzadenin acı kaderi beni üzdü. Şehzade Mehmet de genç yaşta ölmüş. Rol gereği bile olsa o ölünce benim de bir parçam gidecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin