Bir Yastıkta takipçilerine müjde!

TRT1'de yayınlanan komedi dizisi, Ramazan'da yeni bölümleriyle ekrana gelecek.

resim yok
09 Temmuz 2013 - 11:54
Magazin

Bir Yastıkta dizisi takipçileri bu habere çok sevinecek!

 

TRT1'de yayınlanan komedi dizisi, Ramazan'da yeni bölümleriyle ekrana gelecek.


'Bir Yastıkta' ekibi tatilden döndü.

Geçtiğimiz sezon ekranlara merhaba diyen, Cuma akşamları yayınlanan aile komedisi 'Bir Yastıkta' ekibi çekimlerine kaldığı yerden başladı.

 

Yeni bölümler ne zaman başlıyor?

Özge Borak ve Bülent Emrah Parlak’ın başrollerini paylaştığı Erdal Tosun, Suzan Aksoy, Seray Gözler, Sinan Çalışkanoğlu, Boncuk Yılmaz ve Tolga Canbeyli gibi oyuncuların kamera karşısına geçtiği ‘Bir Yastıkta’ dizisi Emin Gürsoy’un konuk olduğu yeni bölümü ve yeni yayın saati ile 12 Temmuz Cuma akşamı TRT1 ve TRT1 HD kanallarında saat 21.00’de yeni sezonu başlıyor.
 

Sürpriz konuk


TRT1'de Cuma akşamlarının neşesi haline gelen sitcom dizinin bu haftaki konuğu ise oyuncu Deliyürek, Genco, Baba Ocağı, Küstüm Çiçeği gibi çeşitli dizilerden tanıdığımız Emin Gürsoy olacak.

 

Şaşırtıcı bir karakter ile...

Ramazan sofrası telaşından, mahalledeki hırsızlara herşeyin birbirine girdiği bir hikayede Emin Gürsoy da şaşırtıcı bir karakterle ekranda olacak.
 
Dizi, TRT1 ve TRT1 HD kanalında 12 Temmuz Cuma'dan itibaren her Cuma, 21.00’da kaldığı yerden yayınlanmaya devam edecek.
[reklam]
Dizi hakkında

Başrollerinde Özge Borak ve Çok Güzel Hareketler Bunlar'la ünlenen Bülent Emrah Parlak'ın oynadığı 'Bir Yastıkta' dizisi tam bir aile komedisi.

Geniş Aile dizisinin senaristi de olan Cüneyt İnay'ın yazdığı diziyi Ömer Uğur çekiyor.

Ekranların farklı projelerle parlamış iki ünlü oyuncusu, ustaları ve genç kuşağın başarılı isimlerinden oluşan bir kadro ile aile komedisi için kamera karşısına geçiyor.

 

 

DİZİ SETİNDE YANGIN PANİĞİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin