Bir Yeşilçam klasiği daha dizi oluyor!

Bir Yeşilçam klasiği daha dizi oluyor...

resim yok
10 Temmuz 2014 - 10:39
Magazin

Bir Yeşilçam klasiği daha dizi oluyor...

Başrollerinde Kadir İnanır ve Hülya Koçyiğit'in rol aldığı bir yeşilçam klasiği olan 'Üç Arkadaş' dizi oluyor!​


Üç Arkadaş dizisi atv konusu ne? Üç Arkadaş dizisi atv hangi oyuncular rol alıyor? Üç Arkadaş dizisi atv haberler. Üç Arkadaş dizisi atv fragman.

İşte yeni dizi projesinden ilk detaylar:

 

SÜREÇ FİLM'DEN SÜRPRİZ DİZİ PROJESİ!

Süreç Film'in patronu Ali Gündoğdu, yeni sezon için yeni ve sürpriz bir dizi hazırlığına girdi.

'Üç Arkadaş'ın 1971 versiyonunda işportacılık yapan fakir bir genç ile gözleri görmeyen bir kız arasındaki aşk hikayesi anlatılmıştı.​

 

OYUNCU KADROSU ORTAYA ÇIKMAYA BAŞLADI

Ünlü filmin günümüz versiyonunda rol alacak oyuncular, son olarak NTC Medya imzalı Ali Ayşe'yi Seviyor ve Cesur Hemşire dizilerinde rol alan Hakan Yılmaz ve Paşa Gönlüm dizisiyle tanınan Leyla Feray olacak.​

 

KARAKTER BİLGİLERİ

Hakan Yılmaz'ın Murat, Leyla Feray'ın Gülperi karakterine hayat vereceği dizinin, yönetmen koltuğunda ise Tarkan Karlıdağ oturacak. 

 

HANGİ KANALDA?

Dizi, yeni sezonda Atv'de ekrana gelecek.​[reklam]

'ÜÇ ARKADAŞ' FİLMİ HAKKINDA

Üç Arkadaş, yönetmenliğini Memduh Ün'ün yaptığı ve başrollerinde Muhterem Nur ve Fikret Hakan'ın oynadığı 1958 yapımı siyah-beyaz filmdir. Filmin 1971 yılında yine yönetmen Memduh Ün tarafından çekilen ikinci versiyonunda ise Hülya Koçyiğit, Kadir İnanır, Halit Akçatepe ve Müşfik Kenter rol almışlardır.

2011 yılında filmi Mimar Sinan Üniversitesi Sinema Tv merkezi tekrar restore etmiştir. Restore edilen sürüm yönetmen Memduh Ün eşliğinde, 5 Nisan 2011 tarihinde İstanbul Kültür Sanat Vakfı etkinlikleri kapsamında saat 21.30'da Atlas Sinemasında gösterim yapmıştır.

1958 yapımı sürümü, Türk sinemasında şimdiye kadar yapılmış en iyi 7 film arasına oylama ile seçilmiştir. Film 16. Uluslararası İstanbul Film Festivali'nde de gösterilmiştir.

 

HİKAYESİ

Fotoğrafçılık yapan Mösyö Artin Dartanyan, niyetçilik yapan Murat ve ayakkabı boyacılığı yapan Mıstık isimli üç arkadaş, gözleri görmeyen ve geçimini çengelli iğne satarak sağlayan genç kıza zengin oldukları ve gözlerini açtırabilecekleri yalanını söylerler.

 

 

'ÇİÇEK ABBAS' DİZİ OLUYOR! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin