resim yok
19 Aralık 2012 - 00:00

 

Birçok diziye imza atan Yapımcı ve Senarist Birol Güven, yeni başlayacağı dizinin ilk oyuncusunu CNN Türk’ün ekran yüzleri arasından buldu.
 
 
Aykırı Sorular programına konuk olan Birol Güven, “Seksenler” adlı diziden sonra bu kez de 90’lı yılları anlatmak için kolları sıvadığını belirtti. Birol Güven dizinin oyuncularını henüz daha belirlemediğini söyledikten sonra, Enver Aysever’e “Dizinin oyuncusu olarak ilk sana teklif getirmek istiyorum” dedi.
 
Enver Aysever’e programın küçük bir analizini de yapan başarılı televizyoncu, “senin işin çok kolay… Hem soru soruyorsun hem de bunun için para alıyorsun. Bir de o soruları arka arkaya sorarak, konuğunun düşünmesine fırsat vermiyorsun, böylelikle ortaya ilginç yanıtlar çıkıyor” dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin