Biscolata erkeği Carlos Martin'in beğendiği kadın tipi!

Biscolata erkeği Carlos beğendiği kadın tipini anlattı.

resim yok
06 Haziran 2013 - 14:01
Magazin

Biscolata erkeği Carlos beğendiği kadın tipini anlattı!

Carlos Martin: Mimiklerini ve beden dilini iyi kullanan zeki kadınlardan çok hoşlanıyorum.

 

Özel sorulara özel cevaplar!

Son olarak atv'de yayınlanan 'Yağmurdan Kaçarken' adlı dizide rol olan Biscolata erkeği Carlos Martin, kariyeriyle ilgili InStyle dergisine samimi açıklamalar yaptı.

 

İşte o açıklamalar:

Kariyerime 13 yıl önce İspanya'da modellik yaparak başladım. Oyunculuk anlamında ilk profesyonel işim ise 'Yağmurdan Kaçarken' dizisi oldu. Her gün yeni deneyimler yaşıyorum.

Ben sessiz, sakin bir çocukluk geçirdim. Doğduğum evde büyüdüm, evimin karşı caddesindeki okula gidip geldim. Hafta sonları ise şehrin dışında, bahçeli bir evde, ailemle beraberdim.

 

Küçükken tek hayalim seyahat etmekti. Modellik sayesinde bu hayalime ulaştığımı söyleyebilirim.

"HAYATIM SEYAHAT YAPMAKLA GEÇTİ"

Hayatımın önemli bir kısmı seyahat etmekle geçti. Bu yüzden her zaman sadece ihtiyacım olan şeylerle yaşamayı öğrendim. Alışveriş yaparken almak zorunda olduğum şeyleri alırım.

Moda meraklısı biri değilim, kendimi rahat hissettiğim şeyleri giymeyi severim. Renkli çoraplardan vazgeçmem.
[reklam]
"KADINLARDA BENİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN ZEKADIR"

Bir kadında güzellik, fiziksel özelliklerle ilgili değildir. Ben jest, mimik ve vücut dilini iyi kullanmayı iyi bilen insanlardan hoşlanırım. Kadınlarda benim için önemli olan zekadır. Kinayeli mizah yapan kadınlar çok hoşuma gider çünkü ben de öyleyim.

Benim için aşk, iki insanın hayatı, iyisiyle kötüsüyle paylaşmasıdır. Aşk kavramımda, sevgiden öte saygı daha önce gelir. Şu an hayatımda biri var ama detay veremem.  'Yağmurdan Kaçarken' eğlenceli bir işti. Seyirci çok güzel tepkiler veriyordu. Kısa sürede bitmesi beni üzdü.

UTANGAÇ BİR İNSANIM

Ben utangaç bir insanım. Özellikle yeni bir ortama girdiğimde insanlarla zor konuşurum. Aynı zamanda mükemmeliyetçiyim.

İstanbul ile umarım uzun süreli bir ilişkimiz olur. Bu şehirde trafik dışında her şeyi çok seviyorum. Yapmaktan en çok keyif aldığım şey ise Boğaz'da vakit geçirmek.

 

 

YAĞMURDAN KAÇARKEN NEDEN YAYINDAN KALDIRILDI! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin