resim yok
12 Mayıs 2012 - 00:00

 

Sizinle yapılan bütün röportajları okudum. En magazincisi bile sana “entelektüel” sorular sormaya çalışmış. Neden böyle yaklaşıyorlar? Size “ucuz” sorular sorulamaz mı? Mesela seks hakkında konuşamaz mıyız?
 
Bir kere yaptım aslında. Bir kadın seks konuşalım diye geldi. Erkekler ve seks hayatı gibi bir şeydi galiba. Fakat yeterince cesur değildi galiba.
 
O kadar araştırdım ama hiç denk gelmedim. Yayınlanmadı mı acaba?
 
Ben de hiç görmedim. Çok açık konuşmuş olabilirim. (Gülüyor)
 
Peki testosteron seviyen nasıl? Oyuna da gönderme yapmış olalım…
 
Kontrol edilebilir bir yerde. Şimdilik benim kontrolümde. (Gülüyor) Umarım ilerleyen yaşlarda kontrol elimden kaçmaz.
 
“Erkek olmak baştan problemli bir şey. Sürekli içgüdülerinle ve hormonlarınla mücadele ediyorsun” demişsin. Mücadele nasıl gidiyor şu sıralar?
 
Mücadele şu an makul seviyede. Yer yer yükseldiği anlar oluyor tabii. Bazen öfkeyle bazen başka şeylerle. Bazen de sevgiyle. (Gülüyor)
 
Belli bir seviyede tutmaya çalışıyorsun ama..
 
Bilim diyor ki, testosteron sahibisin, hormonların sana bir şey yapıyor ve buna karşı da bir reaksiyon oluşturuyor. Aslında gerçek duygun bu değil, bedenin sana bir oyun oynuyor. Büyük bir ihtimalle de belden aşağıya olan kısmı. (Gülüyor) Dolayısıyla sakin ol. Kavga ederken de öyle değil mi? Arabadan levyeyi alıp adamın üstüne yürümen gerekmiyor, sakin ol. Bununla yaşayabilmek galiba mesele. Yer yer benim de elimden kaçtığı oluyor, yer yer keşke kaçsaydı dediğim ama kaçmadığı oluyor. (Gülüyor)
 
Nasıl kadın seversin?
 
Sade. Güçlü. Dominant. Her şeye ‘sen bilirsin’ diyen kadından hoşlanmıyorum.
 
Biseksüel olsam açıklardım demişsiniz. Açıklar mıydın gerçekten?
 
Gerçekten açıklardım. Ne olacak ki? Her biseksüel, her gey açıklayabilir mi bilmiyorum, zor bir şey çünkü. Ama ben açıklardım. Ensestle ilgili bir film yapıyoruz da, onu mu açıklamayacağız. Daha zor değil. Onu açıklayıp devam etmek başka bir mücadele. Hayata karşı başka bir duruş. Benim de çok saygı duyduğum bir şey. Neden açıklanamasın ki.
 
Gelecek tepkiler? İşini arkadaşlarını kaybetme korkusu? Toplumsal baskı?
 
Kaybedeceğin arkadaşları düşünmemek lazım, onlar gerçek arkadaş değildir zaten. İş görüşmesine gittiğinde de ‘merhaba ben geyim’ demeyeceğin için… O senin mesleğin değil, o senin yatak arkadaşını seçme şeklin ya da hayattaki tercihin. İş yerinde anlaşıldığında da durumlar değişiyorsa orası sana göre bir yer değildir zaten.
 
Bir kadın oyuncu magazincilere malzeme vermek için birlikte olmayı teklif etmiş. Kim bu kadın?
 
İsmini söylersem çok ayıp olur. Şu an aşağı yukarı istediği kariyerde. Bir daha kariyerini toplayamaz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin