'Biz Birlikte Güçlüyüz' Kıvanç Tatlıtuğ'dan eşine anlamlı hediye!

2016 yılında evlenen çift aşklarını pekiştiriyor. 'Biz Birlikte Güçlüyüz' Kıvanç Tatlıtuğ'dan eşine anlamlı hediye!

Berfu Gürle
17 Ekim 2017 - 17:30
Magazin

Geçtiğimiz sene hayatlarını birleştiren çift Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer ile ilgili haberlerin ardı arkası kesilmiyor. Kıvanç Tatlıtuğ'nun bazı hayranlarının çifte karşı olumsuz söylemlerine aldırmayan çift son günlerde çıkan haberlere de aşklarını tazeleyerek cevap verdi. 'Biz Birlikte Güçlüyüz' Kıvanç Tatlıtuğ'dan eşine anlamlı hediye! 

17-10/17/kivanc-tatlitug-ve-basak-dizer.jpg

Bu hafta komşuları tarafından oldukça şikayet edilen bir çift olduklarına dair haberler ortaya atılmıştı. Hatta bir komşusunun Tatlıtuğ çiftinin yapmış olduğu gürültüden dolayı evden çıktığı bile yazılmıştı. Bu haberlere cevap vermeyen çift güzel bir hediye ile bugün gündeme geldi.

'Biz Birlikte güçlüyüz' 

Kıvanç Tatlıtuğ eşi Başak Dizer'e üzerinde adınında bulunduğu anlamlı bir kolye hediye etti. Adlarına yazılmış tüm haberlere cevap niteliği taşıyan bu anlamlı kolyede; ingilizce 'together we're strong, Kıvanç' (biz birlikte güçlüyüz, Kıvanç) yazıyor. Birlikte güçlü olduklarını hatırlatan bu anlamlı kolyeyi severek takan eşi Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ'un aşkı ilk gün ki gibi yeni.

17-10/17/kivanc-tatlitugun-hediyesi.jpeg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin