Bizim Hikaye 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Şükran evi terk ediyor!

Fox Tv'nin sevilen dizisi Bizim Hikaye 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölümde Cemil, Barış'ın lüks araçları çalan ekibin çete lideri suçuyla tutukladı. Yeni bölümde ne olacak?

Berfu Gürle
20 Kasım 2017 - 12:16
Yeni Bölüm

Bizim Hikaye 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 10. Bölümde Şeyma'nın dışarı çıkması izleyenleri sevindirdi. Cemil, Barış'ı lüks araçları çalan ekibin çete lideri suçuyla tutuklarken asıl adının Savaş olduğunu öğrenir. 

17-11/17/eyma-disari-cikti.png

Filiz, Savaş'ın gerçek adını öğrenince ona olan güveni yıkılır. Cemil'in delillere güvenerek tutukladığı Savaş'ın GBT'si temiz çıkınca içeride tutmak için kanıtsız kaldı. Bagajdaki delilleri Savaş'a yardım etmek için yardım ettiği çocuklar çaldılar. 

17-11/17/baris-tutuklandi.png

Bizim Hikaye 11. Bölüm Fragmanı yayınlandı 

Bizim Hikaye 10. Bölüm Özeti 

Bizim Hikaye 10. Bölümde morali bozuk olan Fikri, Şeyma'nın yanına gider. Şeyma ise ilk kez sokağa çıkar. Ve duygusal anlar yaşanır. Şeyma Fikri'nin eşi Şükran'dan boşanacağını beklerken Fikri boşanmak istemez. Barış ile Filiz beraberken Cemil'in Barış'ı tutuklamasıyla gerçek adı ortaya çıktı. Cemil'in Barış'ın lüks araba hırsızı bir çetenin lideri olarak tutuklamasıyla karakola götürür. Filiz'de arkalarından gider. Cemil, Barış'ın gerçek adının Savaş olduğunu öğrenir ve Filiz'e söyler. Filiz ise bir türlü anlam veremediği Barış ile ilgili insanların yorumunu düşünerek güveni sarsılır. Fikri'nin ayrılmak istememesi üzerine Şükran İsmet senin oğlun değil der. Cemil, Savaş'ın annesi Ayla ile konuşmaya gider. Haşim, Şeyma'yı öldürmek için eve döner. Özür dilemek için geldiğini söyleyen Haşim Şeyma'ya silah doğrultur. Müjde babasının karşısına geçip ondan nefret ettiğini söyleyince Haşim kalp krızi geçirir. Gerçeği öğrenen Ayla Savaş'ın evine gelir. O esnada Filiz ve kardeşleride evdedir. Yeni bölümde ne olacak?

17-10/06/bizim-hikaye-detay-fotograf.jpg

DİZİNİN KONUSU

Yoksul bir semtte başlayan 6 kardeşin hikayesi, Bizim Hikaye en büyük çocuk Filiz’in anne rolünü üzerine almasıyla başlar. Annesi tarafından terkedilen 5 küçük kardeşine de bakan Filiz, alkolik babaları Fikri’ye rağmen ailesine her zaman sahip çıkar ve onları koruyu kollar.

Hayatlarındaki tüm olumsuzluklar rağmen kasvete kapılmayan filiz gibi kardeşleri de hayatta kendi başlarının çağresine bakmayı öğrenmiş, güçlü ve dik duran çocuklardır.

Filiz en büyük abladır, ondan sonra üstün zekalı Rahmet, yasak bir aşkın kurbanı Hikmet, vicdanı ve duygusallığıyla sulu göz Kiraz, Fikret ve en küçükleri daha 1,5 yaşında olan İsmet’tir. Bu 6 kardeş birbirlerine büyük bir bağ ile bağlı hayatta kalmaya çalışan kardeşlerdir.

Bütün hayatını kardeşlerine adayan Filiz’in en yakın arkadaşı ve sırdaşı komşusu Tülay’dır. Çalışmadığı zamanlarda dahi günü birlik işlere giden, sorumluluğu küçük bir genç kızken üstlenen Filiz’in hayatı yakışıklı ve karizmatik Barış’ın karşısına çıkmasıyla değişir. Barış sadece Filiz’e değil kardeşleriyle de ilgilenir ve aile tarafından sevilen bir insan olur.

Filiz’e gördüğü ilk andan beri tutkunun, aşkın ve sevginin her zerresini hisseden Barış, onu her daim koruyup kollamak ister.
Senelerdir Filiz’e aşık olan polis memuru Cengiz ise Filiz’den kolay vazgeçmeyecek gibidir. Barış’ın gizli işler çevirdiği yaşantısından habersiz olan Filiz, bu durumun daha da tehlikeli bir hal almasına sebeptir.

Kendini düşünen, içmeye ve kolay yoldan para kazanmak uğruna yapamayacağı şeyi olmayan babaları Fikri’ye rağmen 6 kardeşin sevgi dolu sahneleriyle sıkı sıkıya bağlı bir ailenin bağlarını göreceğimiz dizi de Fikri’nin çevirdiği dolaplar ise seyirciyi oldukça güldürecek.

KARAKTERLER VE OYUNCULAR

Filiz (Hazal Kaya)

17-10/02/hazal-kaya-bizim-hikaye.jpg

Filiz ailenen en büyük kardeşi, evin annesi ve sorumluluğu üstlenen karakteridir. Kardeşlerine bakabilmek için Liseden sonra okumamış ve evin maddi manevi yükünü üstlenmiştir. Oldukça gururlu ve dik başlı bir yapıya sahip Filiz, kardeşlerini bir anne gibi sahiplenmiştir ve onların eğitimiyle yakından ilgilenir, her daim doğru yolu gösterir, taviz vermez ve serttir. Annesinin gidişi ardından en büyük korkusu sıkı sıkıya bağlı olduğu ailesinin dağılması, kardeşlerinin devlet tarafından alınıp çocuk yetiştirme yurduna verilmesidir. Öyle ki Fİkri'nin her oyununa katlanır ve yeri geldiğinde ona da annelik yapar.

Barış (Burak Deniz)

17-10/02/burak-deniz-bizim-hikaye.jpg

Barış yakışıklı, zeki, dik kafalı ve kendine güvenlidir. Filiz'in zor hayatına giren gizemli bir adamdır. İlk başta zengin mi, vale mi yoksa araba hırısızımı anlaşılmaz olan Barış, yakın bir dönemde bir kırılma yaşamış ve kendisine yeni bir hayat kurmak zorunda kalmıştır.

Bir gece ansızın Filiz'i gören Barış sırılsıklam aşık olur ve Filiz'in zor yaşantısında her daim yanında olmak ister. Filiz'in tüm bu zorluklara karşı ayakta duruşundan oldukça etkilenir. Barış onun gözüne girebilmek ve güvenini kazanabilmek için çok uğraşır ancak söylemek zorunda kaldığı yalan ilişkilerini tehlikeye sokacaktır. Söylediği yalan yüzünden Filiz'i kaybetme noktasına gelir.

Fikri (Reha Özcan)

17-10/02/reha-ozcan-bizim-hikaye.jpg

Fikri, sürekli alkol ve kolay para bulmanın peşinde yarını düşünmeden yaşayan 6 çocuk babası ama babalık görevini yapmayan bir adamdır. Evin tüm sorumluluğunu en büyük kızı Filiz'in üzerini yıkmış kendi hayatını sürmektedir. Çocuklarını doğru düzgün tanımayan ve bunun için çaba sarf etmeyen bir insan olan Fikri, sözünü sakınmayan, kavgacı ve çıkarcı bir adamdır. Karşısına çıkan her olaydan faydalanmak için 40 takla atar. Seveni olmasa da kendinden ve halilnden çok mutludur. Asla değişmeyi düşünmez...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin