Bizim Hikaye 3. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölümde neler olacak?

Son bölümde izleyenleri eğlenceli sahneleriyle kırıp geçiren Bizim Hikaye 3. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bu hafta yayınlanan 2. Bölümde işler öyle karıştı ki dizi severler trajikomik sahneler ile hoş vakit geçirdi. Sıkça adından bahsettiren dizide gelecek hafta yeni bölümde neler olacak?

Berfu Gürle
22 Eylül 2017 - 12:28
Yeni Bölüm

ABD yapımı Shameless dizisinden uyarlanacağı öğrenilen dizi henüz yayınlanmadan büyük bir takipçi kitlesine ulaşmıştı. Sosyal medyada adından çok fazla söz ettiren dizi, sevilen oyuncu kadrosuyla merak ediliyordu. Yayınlandığı 2 bölümde de tam not alan dizi Bizim Hikaye 3. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölümde neler olacak?

2.Bölümde Neler Oldu?

2. Bölümde koşuşturması bol bir maceraya atılan karakterler izleyenleri hop oturttu hop kaldırdı. 1. Bölümde Rahımet'i kızı ile gören Haşim sinirini Fİkri'den çıkarır. Fikri'nin yaşadığı olaylar üzerine Fikri eve gider ve Rahmet'e kafa atar bu duruma şahit olan Barış ise Filiz için duruma karışmak ister ve bir plan kurar. Yaptığı planın Filiz'i mutlu edeceğini düşünür fakat işler tahmin ettiği gibi gitmez.

Fikri'nin evde yokluğu her zaman yaşanan bir olaydır. Kardeşler üzerinde durmasada bir detay vardır ki oda ogun maaş günü olmasıdır ve Fikri'nin maaş gününü kaçırdığı bir gün bile olmamıştır. Filiz'in endişelenmesi sonrası Fikri'yi aramaya çıkarlar. Evin en küçük kardeşi İsmet'i de komşuları Şeyma'ya bırakırlar. Şeyma'nın bir anlık dalgınlığı ile İsme'tin ortadan kaybolması korku dolu anlar yaşatmasına sebep olur. 

Tüm yaşanan olaylara rağmen Rahmet'in Haşim'in kızı Müjde'ye ders vermeye devam etmesi yeni olayların yaşanmasına sebep olur.

Bizim Hikaye 2. Bölüm Fragmanı

İLGİLİ İÇERİK

17-09/22/bziim-hikaye3bolum.jpg

Yeni bölümde neler olacak?

Barış Filiz'in peşinden sürüklenmeye başlamıştır. Ve artık vazgeçilmez bir yola girdiğinin O'da farkındadır. Filiz her ne kadar istemese gibi gözükse de duygularının farkına varacağı bir bölüm bizi bekliyor. Barış'ın Filiz'e evleneceklerini söylemesi oldukça romantik ve komik dakikalar yaşatacağa benziyor. Fikri'nin çekemediği maaş için yapacakları ise oldukça güldürecek gibi. Bankadan çekmeye çalıştığı para için Zeliha Hala'ya ihtiyacı olan Fikri 3. Bölümde neler yapacak? 

Bizim Hikaye 28 Eylül Perşembe günü saat 20:00'da Fox Tv ekranlarında...

Bizim Hikaye 3. Bölüm fragmanı 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin