resim yok
19 Ocak 2013 - 00:00

 

Pargalı İbrahim’in idam sahnesi, onun ölüm fermanını imzalayan Sultan Süleyman’ı bile sarstı!
 
İdam sahnesini yorumladı
“Muhteşem Yüzyıl”ın Sultan Süleyman’ı Halit Ergenç, önceki gün eşi Bergüzar Korel’le Beyoğlu’ndaki bir mekan çıkışı objektife yansıdı. Okan Yalabık’ın oynadığı Pargalı İbrahim’in dizideki idam sahnesiyle ilgili sorulara yanıt veren Ergenç, o bölümün tüm ekibi üzdüğünü söyledi.
 
 
Aileden biri ölmüş gibi
“Bizim için de çok üzücü bir bölüm oldu. Gerçekten zordu. Sanki aileden biri aramızdan ayrılmış gibi.. O kadar mutsuzuz. Keşke Süleyman, İbrahim’i öldürmeseydi. İnsanın bu kadar yakın dostum, kardeşim dediği birinin canını almak zorunda kalması ve bunu yapması kolay bir şey olmasa gerek.” 
 
 
İbrahim’e yazık ettiniz
Halit Ergenç ve Bergüzar Korel, mekan çıkışı kendilerine “İbrahim’e yazık ettiniz” diye seslenen gruba glümseyerek karşılık verdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin