resim yok
11 Temmuz 2011 - 00:00

Geçtiğimiz günlerde, Reis'le ilgili iddialara köşesinde yer veren Mesut Yar'a Most Production'dan yanıt geldi. Dizinin yapımcısı, Reis'in söz konusu iddialarla alakasının olmadığı şeklinde açıklama yaptı.

İşte O Açıklama!
"Sayın Mesut Yar, 'Hangisi gerçek Reis' yazınızdaki iddiaya siz yazdığınız için açıklama yapma gereği duyduk... Most Yapımın yapımcılığını üstlendiği Mehmet Akif Alakurt ve Melisa Sözen'in başrollerini paylaştığı 'Reis', atv ile 1 yıldır çalışılmakta olan bir projedir. Proje tasarımını Muharrem Buhara'nın yaptığı 'Reis' dizimizin, bahsi geçen diğer proje ile alakası yoktur...Söz konusu iddialar asılsızdır. 'Reis', bir ailenin ve denizlerin reisidir. Gösterdiğiniz ilgiye şimdiden teşekkür ediyoruz.

1. Bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin