Blake Lively'nin hobinin ötesindeki uğraşı!

''En çok mutfağı seviyorum.''

resim yok
06 Ocak 2014 - 11:07
Magazin

''En çok mutfağı seviyorum.''

Blake Lively, eşi Ryan Reynolds ile birlikte 2.3 milyon dolara satın aldıkları New York'taki evlerinin en çok mutfak bölümünü sevdiğini söylüyor.

 

İşte detaylar:

 

SICAK BİR AİLE YUVASI

Hollywood'un son dönemde en çok beğenilen isimlerinden biri olan 1987 doğumlu Blake Lively, kocası Ryan Reynolds ile New York'un dışında aldığı malikanesinde sıcak bir aile yuvası oluşturmayı başardı.

 

BAŞTAN DÜZENLEDİ

Evi, 2012 yılında 2.3 milyon dolara satın alan çift, bir yıl boyunca evlerinin içini ve bahçelerini baştan düzenledi.

 

YEMEK YAPMAYI SEVİYOR

Çıkan sonuçtan son derece memnun olan ve evinin dekorasyon işleriyle bizzat ilgilenen Lively, geçtiğimiz günlerde evi hakkında bir röportaj verdi.

Mutfak için harcama yapmaktan çok hoşlandığını ve mutfağında en pahalı aksesuvarlara yer verdiğini söyleyen Lively, şöyle konuştu:

 

''HOBİNİN ÇOK ÖTESİNDE''

"En çok mutfağımı seviyorum. Yemek yapmak benim için bir hobinin çok ötesinde.

Mutfakta zaman geçirmek beni çok mutlu ediyor."

 

LIVELY'NİN KARİYERİ

Lively, The CW kanalında yayınlanan Gossip Girl isimli dizide başrol oynadığı Serena van der Woodsen karakteri ile dünya çapında üne kavuştu.[reklam]

Los Angeles'ta doğdu. Babası ve annesi oyuncu Ernie ve Elaine Lively'dir. Güneyli Baptist olarak yetiştirildi. Beş kardeşten en gencidir. Lively'nin iki kız kardeşi (Robyn Lively ve Lori Lively), iki erkek kardeşi (Jason Lively ve Eric Lively) vardır.

Lively: "Annem ve babam her zaman oyunculuğu öğrettiler, yani çocuk bakıcılarından öğrenmem yerine, onlar sadece sınıfı bana getirdi." demiştir.

Çocukken, Lively evde özel eğitim görürdü.Sınıf arkadaşlarından biri bir oyuncuydu ve gelecekte birlikte oynayacağı Penn Badgley'di.

Blake, Leighton Meester ve Florence Welch yakın arkadaştırlar. Blake, 2004'ten 2007'ye kadar aktör Kelly Blatz ile çıkmıştır. Blatz ile çocukluktan beri arkadaştırlar. 2007'de, Penn Badgley ile çıktığı dedikoduları yayılmıştır ve Mayıs 2008'de People dergisi ikisini, Mexico'da tatilde öpüşürlerken yakalamıştır, çekilen fotoğraflarla da birlikte oldukları kesinleşmiştir. Fakat Penn Badgley ile daha sonra ayrılmıştır.

Sonrasında bir süre Leonardo DiCaprio ile beraber olan Lively, onunla yollarını ayırdıktan sonra Kanadalı aktör Ryan Reynolds'la beraber olmuştur ve ardından Eylül 2012'de ünlü aktörle evlenmiştir.

 

 

HOLLYWOOD YILDIZLARI YENİ YILI NASIL KARŞILADI? DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin